Facebook oldaldoboz

Olvasottság

A blog indulása óta: 16'157'242 lapletöltés (2020.12.28.)

A legerősebb nap: 188'742 lapletöltés (2010.04.11.)

A lakott sziget

Vélemények

"Igazán elkeserítőnek és érthetetlennek ezt a tudatlanságnak tűnő, vagy annak álcázott, de inkább elszánt képmutatást tartom, amivel magasan képzett értelmiségiek igyekeznek kibújni a felelősség alól." (Mészáros Tamás)

 

"A sértésen túl Török valóban nem ért velem egyet, és mint ilyen persze választ igényelne, ha lennének írásában komolyan vehető szubsztantív érvek." (Halmai Gábor)

 

"Alapvetően érti félre a politikai elemzés tudományát, nagyvonalúan eltekint az eszmék, a politikai gondolatok, a megvalósult tényálladékok jelentőségétől, nem kevesebbtől tehát, mint a politikai cselekvés esszenciájától, így kizárólag formális, technokrata érveléssel legitimálja a kormánypárt ténykedését." (Seres László)

 

"Török Gábor blogpolitológus azon megállapítása, hogy a Fidesz október elején elért a csúcsra, amely után nem sok minden meghódítandó cél marad, a szokásos semmitmondás és elemzői felületesség terméke volt." (Békés Márton)

 

"A hatalom elzárkózása ma már olyannyira nyilvánvaló, hogy a kormány egynémely támogatójának is csípi a szemét, sőt még az Orbán-rezsim „törekvései” iránt feltűnő megértést mutató Török Gábor politológust is felébresztette eddigi magabiztos szunyókálásából." (Zádori Zsolt)

 

"Török, aki az értéksemlegesség jegyében erősen hajlik arra, hogy a politikát döntően hatékonysági szempontból elemezze (ahogy egy kritikusa nem finomkodva megjegyezte: az ő elemzései kb. olyanok, mintha a harmincas évek Németországában azt mondta volna valaki: Hitler ügyesen tematizálja a politikát a zsidókérdés napirendre tűzésével)." (Pető Iván)

 

"A magyar tudásról mint kurrens termékről meg mindent elmond, hogy még Török Gábornak is van diplomája." (Hont András)

 

"Török Gábornak például nagyon jót tett volna, hogyha mélyebben elsüllyed (sic!) mondjuk a magyar alkotmányjogban, és akkor, abban az esetben az elemzései, hogy is mondjam, a felszínességnek kevésbé mutatják a tüneteit." (Hont András)

 

"Ha egy kormánynak az a feladata, hogy megmentse az emberek nyugdíját, akkor nem blogoló politológusok véleményét kell előzetesen kalkulálnia." (Szijjártó Péter)

 

"Török szerint az a politikus viselkedik demokratikusan, aki nem törődik mások véleményével, aki nem akar önkritikusan gondolkodni, és aki képtelen felismerni, hogy zsákutcában van, és végre vissza kellene fordulnia." (Krémer Ferenc)

 

"Egyedül Török Gábor politológus gondolja azt, hogy a Fideszt a jó szándék vezeti, csupán politikai vaksága miatt rohan teljes erejéből a falnak." (Bartus László)

 

"Elolvastam ma Török Gábortól Piroslapig valamennyi blogbejegyzést a készülő új Alkotmányról. Homály, indulat. Mélyéről párolog a bögre. Nagyon." (Deutsch Tamás)

 

"Török Gábor megkerüli a problémát." (Lánczi András)

 

"Lárifári." (Gyurcsány Ferenc)

 

"Török Gábor minimum téved." (Mráz Ágoston Sámuel)

 

"Török wasn't looking at the speech from the outside but from the inside. Almost as if he had been the speech writer of Viktor Orbán." (Eva S. Balogh)

 

"A Török Gábor-féle, lazának tekinthető, minden jöhet típusú hozzáállással szemben én a gyakorlatban is jól levezethető, szigorú megközelítésben látom a szélsőségekkel szembeni harc esetleges sikerét" (Somogyi Zoltán)

 

"Török Gábor csak egy a kollaboránsok közül" (Krémer Ferenc)

 

"Naná, hiszen a törökgáborok döntik majd el, hogy a cáfolat hitelt érdemlő volt-e" (Lánczos Vera)

  

"Az ezerkezű sms cézár kiismeréséhez azonban nem elégséges Török Gábor köpönyegébe bújni, és úgy előadni a nyilvánvalót, mintha annak bármilyen tudományos értéke volna." (Puzsér Róbert

 

"Régóta figyelem Török Gábor politológusi tevékenységét, és egyre erősödik bennem a viszolygás." (Andor Mihály)

 

"Nos, ha a seggnyalás és a helyezkedés olimpiai szám lenne, most indíthatnánk egy potenciális dobogóst: Török Gábor politikai szakértõt, korábban szabadúszó értelmiségit, ma már inkább Jobbik közeli tanácsadót." (G. Fodor Gábor)

 

"Énszerintem nem jó, ha egy politikai elemző nem elemez. Ez ugyanis benne van a munkakörében, elvileg. Ami pedig nincs benne, az a sunyi hatalombarát cinizmus, a távolságtartás félreértése, az apolitikus elkenés, az alapvető problémák tudomásul nem vétele, az állandó megfelelési kényszer. Ehhez a teljesítményhez képest még a Nézőpont is elemző műhely." (Seres László)

 

"Török Gábor (...) arról lett híres, hogy az összevissza beszélést az egyrészt, másrészt” fordulatokkal marketingeli értelmesnek tűnő gondolatmenetté." (Vizvári Soma)

 

"Nagyszerű Békemenet volt, vidám, erőt adó, lelkesítő! És nincs annál nagyobb elismerés, mint amikor Török Gábor egy ekkora siker kapcsán a kampány dinamikájáról hohmecol. Ennyi." (Deutsch Tamás)

 

"Török Gábor évek óta azt a játékot játssza a nyilvánosságban, hogy a "függetlenobjektív" elemző szerepében a Jobbik szekerét tolja, de nyíltan soha nem merte bevallani, hogy a Simicska-párt tanácsadója és Vona személyes spindoctora."  (Vizvári Soma)

 

"Az utóbbi időben megfigyeltem: számos sajtószerv rendszeresen beszámol róla, hogy Török Gábor – akiről én sose hallottam tavalyig, és aki sokak szerint politikai elemző – éppen mit gondol. Török Gábor elképesztően nagy rajongótáborral (nem olvasótáborral, hiszen ő nem ír) rendelkezik, és – mint ilyen – fölhívja magára a társadalombírálat figyelmét, hiszen az egyik leghatásosabb közszereplő." (Tamás Gáspár Miklós)

 

"Érdekes módon Török Gábort sosem izgatták a külföldön zajló események. Úgy is mondhatnánk, hogy politikai farkasvakságban szenved (...). (Lánczi Tamás)

 

"Török Gábor nem független politikai elemző, hanem jobbikos propagandista." (Kubatov Gábor)

 

"A sokat sejtető semmitmondását könnyű kézzel gyurcsányista agitációra váltó egykori politológus oly kellemetlenül nyalizik, mintha feledtetni akarná azt a zavarba ejtő tényt, hogy „független” elemző létére Csányi Sándor szárnysegédjeként az MLSZ elnökségében foglal helyet, s így személyében a magyarok az Orbán-rendszer futballbirodalmának egyik befolyásos főurát tisztelhetik." (Puzsér Róbert)

 

"Ugyanis Független Szakértőink Legjéről köztudott, hogy nem beszélni angol" (Megadja Gábor)

 

Az 5 legnépszerűbb

  1. 508. Miért nyert (ennyire) a Fidesz? 2014. április 07. 09:18A tegnapi választást a Fidesz a világ minden választási rendszerében megnyerte volna. Nagyon komoly többsége lenne a korábbi magyar rendszerben is, és a tisztán arányos rendszereket leszámítva minden...
  2. 2018/9 Miért nyert (ennyire) a Fidesz? 2. 2018. április 09. 02:03A politikai számítás tehát szinte hibátlanul bevált – írtam négy évvel ezelőtt a Miért nyert (ennyire) a Fidesz? című blogbejegyzésben. Most ennél többet kell állítanom: a Fidesz ugyanis nagyobb...
  3. 2018/8 Választási előrejelzés 2018. április 05. 10:02Az előző bejegyzésben megindokoltam, hogy az áprilisi választás előtt miért nem lehet igazán komolyan vehető előrejelzést készíteni. Ebben az írásban nem ismétlem meg ezeket az érveket, és nem...
  4. 514. A tét 2014. december 04. 02:11Orbán Viktor természetesen nem újfasiszta és nem is diktátor. Az elkötelezett antikommunista, konzervatív és korábban a magyar jobboldallal kifejezetten jó viszonyt ápoló republikánus amerikai...
  5. 510. Mindenki lehet kőműves 2014. szeptember 26. 00:40Régóta nem jelentkeztem elemzéssel. S ez sem igazán az lesz. Van azonban valami, ami foglalkoztat. Semmi eget rengető, de nekem azért fontos. Egy ideje már kerestem hozzá a hangot, a formát. Ez...

Korábbi bejegyzések

Címkék

1904 (1) 1912 (1) 1956 (1) 1989 (2) 1990 (2) 1991 (1) 1994 (6) 1994 1998 (1) 1998 (5) 2002 (2) 2004 (1) 2005 (2) 2006 (2) 2007 (1) 2008 (1) 2009 (1) 2010 (3) 2012 (2) 2014 (2) 2014-es parlamenti választás (1) 2014-es választás (1) 29 lépés (1) 4k! (1) 56 nap (1) 800 (1) adatbázis (2) áder jános (9) adócsökkentés (3) adóemelés (1) adópolitika (1) afganisztán (1) ágh attila (5) ajánlószelvény (1) ajánlószelvények (14) akadémia (1) akarat (1) akció (1) aláírás (1) alakuló ülés (3) alapkérdés (1) alaptörvény (1) albertirsa (1) álesemény (1) alkalmazkodás (1) alkotás (4) alkotmány (22) alkotmánybírók (1) alkotmánybíróság (14) alkotmányellenes (1) alkotmánymódosítás (13) alkotmányozás (13) állam (2) államadósság (1) államcsőd (1) államfő (16) államháztartás (1) állami pénz (1) állami számvevőszék (2) állampárt (1) álláspont (1) alsóörsi gyilkosság (1) általános vita (1) alternatíva (3) Ángyán József (1) antidemokratikus (1) antipolitika (1) antiszemitizmus (1) antitézis (1) anti establishment (3) apátia (1) arányosság (4) arend (1) arend lijphart (1) árfolyam (1) árok kornél (1) árvíz (1) aszófő (1) átértelmezés (1) átláthatóság (1) átmenet (1) augusztus 20 (1) Azerbajdzsán (2) b. nagy lászló (1) baja (1) bajnai gordon (15) Bajnai Gordon (2) balogh andrás (3) Balogh József (1) balog zoltán (1) baloldal (17) baloldali (1) baloldali körzetek (3) baló györgy (2) balsai istván (3) bálványos (1) bánó andrás (1) barroso (3) bauer tamás (2) befolyásolás (1) beiktatás (1) belháború (1) belharc (1) belső konfliktus (1) bencsik andrás (1) Benetton-kampány (1) Beppe Grillo (1) beszéd (4) beszédolvasás tilalma (1) bihari mihály (3) bíróság (2) bizalmatlanság (1) bizalom (2) bizonytalanok (2) bizottságok (2) bkv (5) blog (3) blokád (1) bod péter ákos (1) bogdan góralczyk (1) bohács zsolt (1) bőhm andrás (1) bojkott (1) bokros lajos (10) borkai zsolt (1) borókai gábor (1) boross péter (1) borsod (1) botka lászló (6) botrány (7) bozóki andrás (1) brüsszel (2) budapest (7) budapest7 (1) budapesti olajfa (1) bukás (1) bukási spirál (4) buldózer (1) bulgária (1) bulvár (3) ByeAlex (1) célok (1) centrális erőtér (4) centrális pártrendszer (2) centralizáció (1) centrista (2) centrumpárt (1) cieger andrás (1) cigánybűnözés (1) cigányság (2) cinizmus (1) civil mozgalom (3) corvinus (1) család (1) csalódás (3) csapatkivonás (1) csapda (1) csehország (2) cselekvés (1) csépe béla (1) csermely péter (1) cser palkovics andrás (1) csigó péter (1) csodavárás (1) csomag (1) csúcsminisztériumok (2) csurka istván (2) czuczi mihály (1) daher pierre (1) daniel boorstin (1) dan nimmo (1) dávid ibolya (2) debreczeni józsef (3) demagógia (1) demokrácia (5) demokratikus centrum (1) demokratikus koalíció (2) démonizálás (1) demonstráció (1) demszky gábor (2) dessewffy tibor (1) deutsch tamás (1) devizahitelesek (1) de gaulle (1) dhondt (1) diáktüntetések (1) diktátor (2) diktatúra (4) dinamika (2) diplomácia (2) dk (1) döntés (1) duális erőtér (1) duna tv (1) dúró dóra (1) Duverger (1) economist (1) edelény (1) éden hotel (1) egyéni választókerület (2) egyéni választókerületek (24) egykulcsos adó (5) egypárti kormány (1) együtt (1) együttműködés (3) együtt 2014 (2) egy a tábor egy a zászló (2) elek istván (2) elemzés (4) élet és irodalom (1) elfordulás (1) elhatárolódás (1) elitváltás (1) ellenakarat (1) ellenerő (2) ellenfél (1) ellensúly (2) ellenzék (17) elnökjelölt (1) elnökválasztás (6) előrehozott választás (7) előrejelzés (5) előválasztás (6) előzetes regisztráció (3) elrugaszkodás éve (1) első forduló (1) elszámolás (1) elszámoltatás (2) elv (2) elveszett szavazat (1) elvtelenség (1) ep választás 2009 (3) érdek (9) erkölcs (1) erő (1) erőforrások (1) erőpolitika (3) erőszakosság (1) erőtér (1) erózió (1) értékelés (3) értelmezés (2) érv (1) érvek (2) érvrendszer (1) esélyek (5) esettanulmány (1) eszközök (1) eu (3) európai parlament (1) európai parlamenti választás 2014 (1) európai unió (2) évértékelő (2) évértékelő beszéd (4) facebook (2) falunap (1) fék (1) fékek és ellensúlyok (1) felcsút (2) félelem (1) félelnöki rendszer (2) felelős (3) felelősség (2) felelős döntés (1) felező válság (2) felhatalmazás (3) feliratkozás (1) felkérés (1) fellegi tamás (2) felsőoktatás (2) fiatal politikusok (1) fidesz (130) Fidesz (2) fidesz jobbik viszony (13) fidesz kdnp (1) fidesz mdf koalíció (3) fidesz mszp viszony (1) fkgp (2) foci Eb (1) fodor gábor (2) földesi szabó lászló (1) földtörvény (2) főpolgármester (3) főpolgármester jelölt (1) forgatókönyv (1) forgatókönyvek (5) forint (1) forradalom (4) forró ősz (1) forsense (1) frakcióalakítás (1) frakciófegyelem (1) franka tibor (1) frei tamás (1) fricz tamás (2) friderikusz sándor (1) frizbi (1) függetlenség (1) független jelölt (1) fűrész gábor (1) g. fodor gábor (3) gallai sándor (1) gallup (3) garancia (1) gát (1) gátlástalanság (4) gazdaság (5) gazdasági növekedés (1) gazdasági válság (1) gazdaságpolitika (6) GDP (1) gerbeaud liberalizmus (1) gergényi péter (1) gesztus (1) giró-szász andrás (1) giró szász andrás (9) goldenblog (1) göncz árpád (2) gondolatmankó (4) Goodfriend (1) google pártfigyelő (1) görög válság (1) granasztói györgy (1) gulyás gergely (1) gúr nándor (1) guvernamentalista felfogás (1) gy. németh erzsébet (1) gyarmat (1) gyávaság (1) gyenesei istván (1) gyöngyöspata (2) győzelmi stratégia (1) győztes (1) győzteshez húzás (2) gyűjtőpárt (2) gyurcsány ferenc (49) Gyurcsány Ferenc (1) habonyizmus (1) habony árpád (2) Habony Árpád (1) hack péter (1) hagenbach bischoff (1) hagyó miklós (3) hajdú péter (1) halasi endre (1) halmai gábor (2) harc (1) harmadik köztársaság (3) harrach péter (2) hasznos szavazat (1) haszon (1) haszonmaximalizáció (1) hatalmi harc (2) hatalmi kormányzás (2) hatalmi logika (1) hatalom (6) hatalomgyakorlás (1) hatalomkoncentráció (1) határon túli magyarok (1) hatékonyság (1) hatpárti vita (1) háttér (1) háttérvilág (1) havasiné orbán mária (1) hazaszeretet (1) házelnök (1) házmester (1) hegedűs lorántné (1) helyi politika (1) heti válasz (1) Heti Válasz (1) heves (1) híd (1) hideg polgárháború (2) hírblog (1) hír tv (1) hisztéria (1) hit (1) hitel (4) hitelesség (27) hitelszerződés (1) hiteltelenség (1) hit gyülekezete (1) Hódmezővásárhely (2) hoffmann rózsa (2) horn gyula (4) horn orbán vita (1) horthy miklós (1) horváth aladár (1) Horváth András (1) horváth csaba (3) horvátország (1) house of cards (1) hozzáértés (1) húsvét (3) identitás (2) ideológiai kulturális (1) ideologikus (1) időhúzás (1) időközi választás (3) időzítés (1) igazság (1) igazságszolgáltatás (2) ígéret (2) ígéretek (1) illékonyság (1) illiberális demokrácia (2) illúzió (1) imázs (2) imf (12) információ (2) ingatlanadó (1) inkubátor (1) inkumbencia (1) inkumbens hatás (1) instabilitás (1) internet (1) intézet (1) intézmények (2) ipsos (2) irak (1) irány (1) irracionalitás (1) isaura effektus (1) james carville (1) james combs (1) jász nagykun (1) javaslat (1) Jávor Benedek (1) jávor benedek (3) jegybank (1) jelkép (1) jelölés (1) jelöltállítás (3) Jobbik (1) jobbik (76) jobboldal (10) jobboldali (2) jobboldali kétpártrendszer (1) jogállam (1) jogállamiság (1) jóléti állam (1) jóléti rendszerváltás (1) jövő (3) jövőkép (1) juhász ferenc (1) juhász oszkár (1) káli sándor (1) kampány (11) kampánycsend (1) kampánytéma (1) kampánytsratégia (1) kapituláció (1) Karácsony Gergely (1) karácsony gergely (3) karakter (2) karakter (ön)gyilkosság (1) karantén (2) karizma (2) katasztrófa (1) katolikus egyház (1) katona (1) katonai szerepvállalás (1) katona béla (1) katona kálmán (1) kaufer virág (1) kdnp (10) keller lászló (1) kényszerpálya (1) képviseleti demokrácia (1) képviselő (2) képviselői eskü (1) kerekasztal (1) kerekasztal tárgyalások (1) kerék bárczy szabolcs (2) keretezés (1) kéri lászló (1) kétfarkú kutya párt (1) kétfejű ellenzék (1) kétharmad (26) kétharmados törvények (1) kétkamarás parlament (1) kétpártrendszer (2) kettős állampolgárság (3) kettős beszéd (2) kettős mérce (2) kiábrándulás (1) kiadácsökkentés (1) kiadáscsökkentés (1) kihelyezett kormányülés (1) kína (1) kirekesztés (2) kisebb parlament (1) kísérlet (1) kispártiság (1) kiss péter (1) kiss viktor (1) kis pártok (3) kitartás (1) kitiltás (1) kitiltási botrány (1) kitta gergely (1) kiválás (1) klein ödön (1) koalíció (1) koalíciós vita (1) kóczián péter (1) kognitív disszonancia (1) kóka jános (2) Kolláth György (1) kolontár (1) költségvetés (6) költségvetési tanács (1) kommunikáció (15) kommunikációs (1) kommunikációs hiba (1) kommunikációs paradigma (1) kommunista (1) kompetencia (4) konferencia (1) konfliktus (3) kongresszus (1) konrád györgy (1) konstruktív bizalmatlansági indítvány (1) konszolidáció (4) konszolidált gazdaság (1) kónya péter (1) konzervatív liberális (3) koordinált indulás (2) kordonbontás (1) kormány (2) kormányalakítás (8) kormányfő (2) kormányfő csere (1) kormánypárt (1) kormányprogram (4) kormányszóvivő (1) kormányzás (1) kormányzati teljesítmény (2) kormány ellenzék (1) körmend (1) körösényi andrás (2) korrekció (2) korrupció (8) korzenszky richárd (1) kósa lajos (4) kötcsei beszéd (1) kovács árpád (1) kovács lászló (2) kövér lászló (11) következetesség (2) következmény (2) közbiztonság (1) közgép (2) közhangulat (1) közjog (1) közlekedés (2) közösségi média (1) közös jelöltállítás (1) közös lista (3) közpénz (1) közszolgálati televízió (1) köztársasági elnök (3) közvélemény-kutatás (9) közvélemény kutatás (15) közvélemény kutatások (1) közvetlen elérés (1) kremlinológia (1) krizsó szilvia (1) kronen zeitung (1) kubatov gábor (2) kudarc (3) kukorelly endre (1) külpolitika (1) kultúrharc (1) kultusz (1) kumin ferenc (1) kuncze gábor (4) kurzusépítés (1) küszöb (1) kvázi kétpártrendszer (3) l. simon lászló (1) labdarúgás (2) lak (1) lakner zoltán (1) lakoff (1) lamperth mónika (2) lánczi andrás (3) lánczi tamás (1) lánczos vera (1) láthatósági küszöb (3) látogatás (1) latorcai jános (1) latorczai jános (1) lázár jános (23) legalitás (1) legenda (1) legfelsőbb bíróság (1) legitimáció (2) legitimitás (4) leminősítés (1) lemondás (7) lendvai ildikó (5) lengyelország (3) lengyel lászló (2) lengyel minta (1) lengyel választások (1) lettország (2) levél (1) liberális (3) liberalizmus (1) lijphart (1) lista (1) litvánia (1) lmp (69) lmp jobbik csalodas ketpartrendszer uj jobboldal uj baloldal (1) logika (1) lojalitás (1) loppert dániel (1) lottóötös (1) luther (1) machiavelli (1) mádi lászló (2) mádl ferenc (4) magánnyugdíjpénztár (2) magánnyugdíjpénztárak (5) magyar (1) magyar bálint (1) magyar demokratikus charta (1) magyar liberalizmus (1) magyar narancs (1) magyar nemzet (4) magyar olajfa (3) majális (1) makay zsolt (1) makó (1) mandátum (1) mandiner (1) manipuláció (1) március 15 (2) Márki-Zay Péter (1) második forduló (6) második hely (1) matolcsy györgy (10) max weber (1) McCain (1) mdf (49) mdf szdsz (1) mdnp (2) meciar (1) mécs imre (1) medgyessy péter (4) média (7) medián (9) median (1) médiatörvény (2) media hungary (2) megállapodás (4) megbízás (1) meglepetés (2) megoldás (2) megszorítás (7) megújítás (1) megújulás (2) megyei jogú (1) menekültkérdés (1) mensa hungariqa (1) mérsékelt jobboldal (1) mesterházy attila (34) Mesterházy Attila (3) mesterházy ernő (1) mészáros tamás (1) mezőtúr (1) miép (1) miép jobbik (1) migráció (1) miklós árpád (1) milla (1) minisztercsere (1) miniszterelnök (2) miniszterelnök-jelölt (1) miniszterelnök csere (1) miniszterelnök helyettes (1) miniszterelnök jelölt (8) miniszterelnök jelölti vita (6) minőségi sajtó (1) miskolc (1) mkp (1) MNB (1) modell (1) módszer (1) molnár csaba (2) molnár oszkár (1) morál (1) morvai krisztina (2) moszkva (1) mozgalom (1) mráz ágoston sámuel (1) mszdp (1) mszmp (1) mszp (104) MSZP (1) mszp lmp együttműködés (1) mtv (2) munkáspárt (1) nagykoalíció (1) nagypártiság (2) nagy anna (1) nagy kép (1) nagy lászló (1) nagy tamás (1) NATO (1) NAV (1) navracsics tibor (20) negyedik köztársaság (1) németh miklós (1) német lapok (1) nemzetbiztonság (1) nemzeti bank (1) nemzeti egység (1) nemzeti együttműködés rendszere (2) nemzeti érdek (1) nemzeti konzultáció (1) nemzeti szuverenitás (1) nemzetközi (1) nemzetközi környezet (2) nemzetközi kritika (1) nemzetközi státusz (1) neokonzervatív (1) neoliberális (1) népszabadság (2) népszava (2) népszavazás (7) népszerűség (2) népszuverenitás (1) ner (1) nézőpont (5) nógrádi lászló (1) normativitás (1) novák előd (1) nyakó istván (1) nyerges zsolt (3) nyirő józsef (1) nyugat (1) nyugdíj (3) obersovszky péter (1) objektivitás (1) obstrukció (1) ökológiai tévkövetkeztetés (1) ökopárt (1) oktatáspolitika (1) október 23. (1) olajfa (2) oligarcha (1) ómolnár miklós (1) önállóság (1) önkép (1) önkormányzat (1) önkormányzati választás (16) önkormányzati választási rendszer (1) önkormányzati választás 2010 (2) önkritika (1) opera (1) orbán (1) orbán-nastase megállapodás (1) orbán-putyin megállapodás (1) orbánista (1) orbán kormány (4) Orbán Viktor (9) orbán viktor (114) őrkutya (1) Örményország (2) országértékelő (1) országgyűlés (1) országos lista (7) összeesküvés (1) összeférhetetlenség (1) összefogás (1) összefogás párt (2) őszinte (1) oszkó péter (1) őszödi beszéd (8) ötödik köztáraság (1) ovb (1) ózd (2) paczolay péter (1) paks (1) pálffy istván (1) palotaforradalom (4) pályázat (1) pápa (1) papcsák ferenc (1) paraván (1) parlament (14) parlamenti felhatalmazás (1) parlamenti felszólalás (1) parlamenti választás (2) parlamenti választás 2010 (43) parlamenti választás 2014 (6) parlamenti választás 2018 (9) parlamenti választás 2022 (2) pártfinanszírozás (2) pártharcok (1) pártosodás (1) pártosság (1) pártpolitikus (1) pártrendszer (11) pártrendszer koncentrációja (1) pártrendszer változása (1) pártszakadás (2) pénz (1) pénztárca (1) percepció (3) pesti sándor (1) pető iván (1) pintér sándor (4) plágium (5) pluralizálódó pártrendszer (1) pokol béla (2) pokorni zoltán (6) polgári magyarország (1) polgári platform (1) polgármester (2) politika (4) politikai (1) politikai (1) politikai bozótharc (1) politikai elemzés (11) politikai elemző (9) politikai elit (1) politikai erőtér (1) politikai érzék (1) politikai gondolkodás (1) politikai hasznosság (1) politikai haszonszerzés (1) politikai hiba (2) politikai inga (1) politikai innováció (2) politikai kormányzás (2) politikai korrekció (1) politikai közép (2) politikai logika (5) politikai napirend (1) politikai nyilatkozat (3) politikai stratégia (1) politikai szereplő (1) politikai színpad (1) politikai tér (1) politikai tudás (1) politikai vétó (1) politikai vezetés (1) politikai vita (1) politika elemző (1) politika tér (1) politikus (2) politikusi beszéd (2) politikusok (1) politológus (2) politológus védegylet (1) pólus (1) populizmus (1) pörzse sándor (2) poszt politikus (1) pozíciók (1) pozícionálás (1) pozsgay imre (1) po fi (1) pragmatikus (1) predomináns pártrendszer (1) prezidenciális (1) primary colors (1) probléma (1) problémamegoldás (1) prognózis (1) program (1) pszáf (1) pundit (1) punditokrácia (1) racionális (1) racionális választó (1) racionalitás (3) radikalizálódás (1) radikalizmus (1) radiszoci (1) radnóti sándor (1) recesszió (1) reform (4) regionális eltérések (2) regisztráció (2) régi új törésvonal (1) rekrutáció (1) rendőrség (1) rendszerellenes párt (2) rendszerkritikus (1) rendszerváltás (3) rendszerváltás forgatókönyve (1) republic (1) republikon (3) részvétel (2) réthelyi miklós (1) retkes attila (2) rétvári bence (2) rezsicsökkentés (2) rivális (1) riz levente (1) robert denton (1) robert fico (2) rogán antal (8) románia (2) róna dániel (1) röpirat (1) rudi zoltán (1) Safarov (2) sajóbábony (1) sajtó (1) sajtószabadság (2) salamon lászló (2) sávelhúzás (1) schamschula györgy (1) scheiring gábor (1) schiffer andrás (9) Schiffer András (1) schmidt mária (1) schmitt pál (20) schmuck andor (1) selmeci gabriella (1) selmeczi gabriella (1) semjén zsolt (3) seres lászló (1) siker (5) sikerpropaganda (1) Simicska Lajos (2) simicska lajos (3) skorpió (1) slota (1) söjtör (1) sólyom lászló (11) somogyi zoltán (3) sportújságírás (1) stabilitás (1) stabilizáló apátia (1) stadion (2) state capture (1) steiner pál (1) stílus (1) story (1) strabag (1) stratégia (20) stratégiai szavazás (1) strukturáló dimenzió (1) stumpf andrás (1) stumpf istván (6) süveges gergő (2) szabadelvű konzervatív (1) szabolcs (1) szabó albert (1) szájer józsef (2) szakadás (2) szakértő (1) szakkommentátor (1) szakszervezet (1) szalai annamária (1) szanyi tibor (2) szápár (1) szász károly (1) szavazás (2) szavazások (1) szavazatmegosztás (2) szavazatszerzés (1) századvég (11) szdsz (20) szeged (4) szegedi csanád (2) szegénység (1) székely péter (1) székely zoltán (1) szekeres imre (2) szekértábor politika (1) szelekciós pontok (1) szélsőjobboldal (3) szélsőséges (1) személyre szabott kormányzás (1) személyzeti politika (1) szepessy zsolt (1) szerbia (1) szerencs (1) szerep (1) szerepcsere (1) szerepfelfogás (6) szervezet (2) szíjjártó péter (1) szijjártó péter (6) szili katalin (8) szilvásy györgy (1) szimbolikus (1) szimbolikus politika (1) szimbólum (1) szlavofil (1) szlovákia (2) szlovák magyar viszony (1) szlovák választás (1) szlovénia (1) szociális kérdés (1) szociális népszavazás (1) szociálliberális (1) szolidaritás (2) szombathy pál (1) szonda (5) szonda ipsos (1) szövetségi politika (4) sztálingrád (1) sztereotípia (1) sztereotípiák (1) szubjektív vélemény (1) szűrös mátyás (1) szuverenitás (1) tábor (1) taktika (1) taktikai szavazás (2) támogatás (2) támogatottság (3) tanácsadás (1) tanácsadó (1) tandíj (1) tárcatükör (1) tárgyalás (5) tárgyalástechnika (1) tárki (8) tarlós istván (9) társadalmi szerződés (1) társadalmi támogatás (1) tekintély (1) teljesítmény (2) területi lista (6) területi listák (2) tervezés (2) tét (3) tétényi éva (1) tét nélküli választás (2) tévedés (1) tévéostrom (1) tiszavasvári (2) tisztelet társasága (1) titkos (1) többpártrendszer (1) többség (1) többségi demokrácia (4) Tocsik-ügy (1) tocsik márta (1) tojástánc (1) tőkés lászló (1) tőkés rudolf (1) tölgyessy péter (7) toposz (1) töredékszavazat (2) törésvonal (1) torgyán józsef (2) torgyán kisgazda (1) torkos matild (1) törvényjavaslat (1) torzítás (1) trafik (1) trianon (1) tulajdonos (1) túlélési stratégia (1) túlhatalom (1) tüntetés (4) tusnádfürdő (1) tv2 (1) tv3 (1) ügybirtoklás (3) ügyészség (2) ügynökkérdés (1) újfasiszta (1) ujhelyi istván (1) újraválasztás (1) új alkotmány (1) új baloldali párt (1) új párt (2) új pártok (4) uj péter (1) ülésrend (1) ungár klára (2) uniós csúcs (1) ünnepi beszéd (2) ünnepség (1) USA (2) utódlás (1) utólagos normakontroll (1) utópia (1) vágó gábor (1) vagyonadó (1) vákuum (1) választás (2) választási együttműködés (2) választási eredmények (3) választási esélyek (5) választási hibák (1) választási kampány (1) választási műsor (3) választási rendszer (16) választási részvétel (6) választási törvény (1) választás időpontja (1) választó (3) választói reakció (1) választók (1) valence issue (1) valóság (2) valóságértelmezés (2) valóságérzékelés (1) valóságmagyarázat (2) valóságshow (1) válság (7) válságadó (3) válsághelyzet (1) válságkommunkáció (1) váltás (1) váltógazdálkodás (1) váltópárt (3) változás (4) változtatás (1) valutaalap (3) várakozás (1) várakozások (1) varázstalanítás (1) varga mihály (7) városok (1) varsói gyors (2) vastagh pál (1) veiszer alinda (1) véleménykülönbség (1) Veszprém (1) veszprém (1) vétó (3) vezetés (1) vezető (2) videóblog (1) viktor (1) visszalépések (2) visszatérés (1) vitányi iván (1) vízió (1) vizsgálóbizottság (1) voks10 (1) voks2010 (1) volner jános (1) voluntarizmus tere (1) vona gábor (15) vörösiszap (1) vörösiszap katasztrófa (1) warvasovszky tihamér (1) war room (1) wittner mária (1) xiii. kerület (1) zagyva györgy (1) zanzibár trükk (1) zapadnyik (1) záróra (1) zászlóégetés (1) zsákmányelv (1) zsákutca (1) zsinka lászló (1) Címkefelhő
2013
jún 21
23:35

Jól mondja Kövér László, valóban, száz éve, 1912 óta nem történt olyan esemény a magyar parlamentben, mint ma. Miközben az egykori és mostani LMP-sek az elmúlt időszakban rendre különböző molinókat és plakátokat cipeltek az ülésterembe, a Jobbik tényleg nem aprózta el: elfoglalták az elnöki pulpitust, és elég valószínű, hogy akciójukkal közjogi érvénytelenséghez vezető szabálytalansághoz (a bejelentett név szerinti szavazás helyett gépi szavazás) segítették a láthatóan megzavarodott és helyéről is elüldözött alelnököt.

hazaarulas.jpg

Fotó: Soós Lajos/MTI

Sok mindenről lehetne beszélni a Jobbik akciója kapcsán, én most csak egy, talán kevésbé egyértelmű szempontra hívnám fel a figyelmet. Minden ilyen esemény, legyen az akár kordonbontás a parlament körül, akár az ülés megzavarása a parlamenten belül, rettentően ingoványos talaj azok számára, akik ezt az utat választják. Nehezen kontrollálható, hogy mi fog történni, és szinte teljesen kiszámíthatatlan, hogy miképpen reagál majd a közvélemény. Gondoljuk csak el: szemben a hagyományos (és teszem hozzá: legális) politizálási formákkal, egy ilyen akció könnyen nem várt, nem kívánt következményekkel járhat: elég egy rossz reakció, egy meglepő fordulat, s a kezdeményezőn túlnőnek az események. S miközben a Jobbik bizonyára örömmel fogadta volna, ha a vágóképeken a parlamenti őrség vezeti ki képviselőiket, egy lökdösődés, pofozkodás a „nemzet templomában" talán még a párt hívei körében is megütközést keltett volna.

A mai események – bár a parlament szabályain jócskán túlléptek – botránynak jók voltak, de a száz évvel ezelőttihez hasonló felfordulást szerencsére nem eredményeztek. A Jobbik az akcióval elérte, hogy bizonytalanságot keltsen a törvény körül, s talán arra is van esélye, hogy a döntően a jobboldal hagyományos táborához tartozó vidéki gazdálkodók számára világossá tegye, mit gondol az új földtörvényről. Természetesen nem lehetünk abban a helyzetben, hogy megmondjuk, a közvélemény miként reagál majd az eseményre, de annyit azért megkockáztathatunk, hogy - éppen a viszonylag konszolidált normasértés miatt – a Jobbiknak nagy veszteségre nem kell felkészülnie. Éppen ezért (is) arra számítok, hogy nem a mai volt az utolsó ilyen akció: miután a fegyelmezetten működő kétharmados többség mellett az ellenzéknek szinte semmilyen „hagyományos" lehetősége nincs arra, hogy botokat dugjon a küllők közé, bármennyire furcsa ezt mondani, de teljesen racionális, ha unortodox lehetőségeket keres a véleményének elmondására. A parlamenti kivonulások és plakátozások – minként ezt ma is láthattuk – ehhez már nem elegendőek, ha valaki a pulpitust is elfoglalja, a hírek róla szólnak majd. A választások előtti évben a szereplés, a megjelenés, az elérés kényszere a korábbiaknál lényegesen nagyobb lesz, ami szintén ebbe az irányba, a kockázatos akciózások felé terelheti az ellenzéket.

Miközben tehát a kormány – a saját szempontjából hasznosan – nyugodt erőről beszél, az ellenzék – s különösen a radikalizmustól nem idegenkedő politikusok - számára nem nagyon van más út, mint a nyughatatlanság. Nem tudom, hogy hol lehet a határ, s azt sem, hogy egyáltalán elindulnak-e ezen az úton, de azt hiszem, hogy a minta semmiképpen sem 1912, sokkal inkább 1904 lehet. Azaz nem lőnek, hanem – inkább metaforaként használva, mint konkrétan - bontanak.

A bejegyzés trackback címe:

https://torokgaborelemez.blog.hu/api/trackback/id/tr325372911

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Schmitt 2.0 2013.06.29. 20:05:15

A köztársasági elnök aláírta a földtörvényt.Evvel méltó helyére került a magyar pantheonban. Közvetlenül Schmitt Pál szignómániás államlény mellé.Bár már a negyedik alkotmánymódosítás aláírásával kibérelte gyalázatos helyét. Társbérletben valahol Garba...

Trackback: Kilövési engedély Ángyánra: "Simicska lapjától ugyan mit lehet várni" 2013.06.24. 22:22:02

Ángyán üzenete Fazekas Sándor miniszternek: "2005-ben amikor én három héten keresztül a gazdákkal tüntettem az MSZP-SZDSZ kormány ellen, akkor Ő Karcagon lapított, én pedig a bőrömet vittem a vásárra. Az, aki nem tudja megkülönböztetni a kommunista ren...

Trackback: Fazekas a saját földtörvényét sem ismeri: de azért botrányosan áttolták a Parlamenten - videók 2013.06.24. 13:48:05

Kellett két nap pihenő számomra, amíg felértem ésszel, hogy mi is történt pénteken a Parlamentben. Fidesz = MSZ(M)P = KDNP = Jobbik. Annyit értek el a földtörvénnyel, hogy lehullt a lepel az összes pártról. (Egyébként az LMP-ről is, csak rólunk nem eze...

Trackback: A fejsérült Országgyűlés 2013.06.22. 06:55:33

A pénteki parlamenti botrány nem volt előzmény nélkül való, elemeit láttuk már korábbi években, és ettől az ellenzéktől is. Valami készült is már. Kemény értékelések jönnek majd az ilyen akciókról, ennek szeretnék picit és röviden elébe menni. N...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aszekelyek 2013.07.06. 22:15:31

@menőmano: manócska, meghúzod a szövegemet? Hol maradt a " lassan" az elejéről? :) agresszolgáék móccere ez

6.Lenin 2013.07.06. 22:19:48

@menőmano:

"diktátor" Hát! Ő meg kicsoda. Én illlyet még csak nem is hallottam??? "

Egész Európa + néha a nagy vízen túl is, a Nagy Diktátor ellen harcol az összes kib......tt demokrata, még a picike Gordonka próbálkozikzikzik.
Hát, izé...
a XXI. sz. elejének jelenleg élő legnagyobb diktátora OV a Magyarok Királya. Bagós Mutyi Király
Tényleg nem hallott még Önöcske róla.

Az Önöcske Gordonkája is szeretne izmozni vele 1 kört jövő tavasszal, ha addig nem lesz együtt Sz. Gyurival valahol.

Vagy ő nem mondta:Gyuri veled vagyok (szeretnék veled lenni)?
Mindegy is. Majd a népek eldöntik, talán.

aszekelyek 2013.07.06. 22:23:04

@inreallife:

:)) nem tudom megállni , hogy ide ne írjam , hogy egy jobbik szimpatizánsnak , aki kurucról idéz és zorbánozik folyvást , milyen rosszul ál l, ha olyasmit ró fel másoknak , amit a " Nyughatatlan erő" naponta és évek óta követ el ebben az országban. Mindent , azonnal , türelmetlenül , vadul és még ami az idézetben fel van sorolva. Nem láttam olyat , ami ne lenne érvényes a jobbikra , a széljobb neokonokra ,.. bokrosékra , bajnaiékra , etc , nagyon sok aspiránsra. De a jobbik momentán a legerőszakosabb is.
@menőmano: úgy sem ismerős , hogy Viktátor? pedig ezt mantrázzák ám az ellenzékben..... , 3 éve.

aszekelyek 2013.07.06. 22:28:00

Jóccakát! Holnap kirándulok, unokával, nem szórakoztatlak itt titeket estig.

jjulie 2013.07.06. 22:29:10

a felcsutigeciláda egy hibás termék

"Orbán Viktor miniszterelnök: Emeljék ki a nikotinos e-cigarettákat a gyógyszertörvény hatálya alól! "

"Az e-cigaretta ma az egyetlen hatékony alternatívája a dohányzásnak, amely segít felváltani a mérgező és halálos füst fogyasztását egy sok nagyságrenddel veszélytelenebb szenvedélyre.

Az e-cigaretta a történelem leghatásosabb civil egészségvédő mozgalma. Egyetlen fillér közpénz felhasználása nélkül fejlődött a semmiből világméretű iparággá. Európai szinten mintegy 7 millió fogyasztóval és 600 millió Euro éves forgalommal."

www.change.org/petitions/orb%C3%A1n-viktor-minisztereln%C3%B6k-emelj%C3%A9k-ki-a-nikotinos-e-cigarett%C3%A1kat-a-gy%C3%B3gyszert%C3%B6rv%C3%A9ny-hat%C3%A1lya-al%C3%B3l

az orbán egy hibás termék

menőmano 2013.07.06. 23:56:28

@6.Lenin: @aszekelyek:

Undoritó, amit művelnek. de mindegy.

jóccakát!

"Volt egy ilyen házmesterünk, lánykoromban. Az imádott feljelentgetni. "

Na! És? Kit érdekel?? mert engem egyáltalán nem.

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2013.07.07. 09:24:10

@aszekelyek:
Szegény publikum... és vasárnap még Magyar Nemzet sincs...

@jjulie:
Mi van, nyomi, megtanultál már vonalkódos bugyiban keresztbe lépni a fonákhoz, és tenyeresről fonákra forgatni a teniszütőt a seggszádban?

jjulie 2013.07.07. 09:50:18

@Hepci:

nekem kínos az OB III-as zakóviselésed, jeticica, nem vennéd már le végre?

hoplita 2013.07.07. 10:09:17

3 fityiszes faszszopó randalírozott itt egész tegnap és este....

Gábor, bazmeg, ez ám a szegénységi bizonyítvány.:)))

jjulie 2013.07.07. 11:36:39

hahaha fideszfertőzött orbánkodók, hahahaha

ez a story akkor indul amikor a pest-buda óbuda közös nevet vett fel

www.vanderbilt.edu/about/history/

hahaha

most egy felcsuti hazugparaszt forgatja ki a földet a sarkaiból, és 150 évig senki nem mozdul, és hasonlóan patinásra beérnek a felcsuti újvilág magvak gyömölcsei

hahahaha, felcsut, hahaha

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2013.07.07. 12:40:53

@jjulie:
Nyomi, ma is csak szájteniszelsz?
Nem akarsz véletlen teniszezni? Délután ráérek.
Tudod, 20 rugó a tét.
Plusz pályadíj.
Nyomi.

tölgyes 2013.07.07. 12:48:43

@hoplita: Bizony az, nagy szégyen,hogy még az olyan trágyaszagú, moslékszájú jobbikos is megjelenhet, itt mint maga:) No és akkor hogyan is állunk a zsidó etnikummal? Sikerült gondolatban egymás mellé ültetnie egy lengyel-orosz, palesztinai és etióp zsidót?? Elvégezte rajtuk az antropológiai vizsgálatot nácikám?:)Ha kívánja a magyarokról is adhatok egy ilyen vázlatos képet, hogy megtudja kik a szóba jöhető felmenői magának mint ősmagyar tudatú jött-mentnek.:)@aszekelyek: Épp ezért idéztem ide, no meg azért, mert infernális se tud megbirkózni azzal a problémával, - ez az ultrabalosságának a másik megnyilvánulása - hogy a görögökéhez hasonló helyzetben voltunk 2010-ben.:)
Vitányi: nem is szívesen azonosul vele a NOl pedig nem is oly rég még egyik kedvenc volt, de már a NOL is látja, hogy Vitányi rajtragadt a szárszó-chártás vonalon és voltaképp a gyurcsányizmust akarja (saját magával együtt) rátukmálni a ballib együttműködésre, miközben Gyurcsány és politikája a mai összefogás legnagyobb tehertétele.

6.Lenin 2013.07.07. 12:51:35

Nocsak...

szélsőjobb, szélsőbal...1 a tábor

"Undoritó, amit művelnek. de mindegy."----- balról

"3 fityiszes faszszopó randalírozott itt egész tegnap és este....

Gábor, bazmeg, ez ám a szegénységi bizonyítvány.:))) "---jobbról

akinek más a véleménye, mint az övék, az undorító, amúgy + faszszopók...

demokráciából jeles képviselői a táboruknak.

Csodálkoznak, hogy az emberek többsége nem óhajtja a hatalomra kerülésüket, de még a közelébe sem. ezért vannak tartósan 10%alatt, és remélhetőleg maradnak is alatta.

Elég nehezen birkóznak meg ezzel a gondolattal.
Ezen csodálkozni felesleges időtöltés.

jjulie 2013.07.07. 14:11:46

@6.Lenin:

dejó dembinszki, ha te nem lennél, akkor a @Hepci: jeticica az OB III-as zakójában lenne itt a legszomorúbb látványt nyújtó mániás

hajrá felcsutibolondistók

tölgyes 2013.07.07. 16:04:55

@6.Lenin:
Leninem! Az észrevétel helyes! A szélsőbak és jobb már megint összeér, amire számos példa volt a történelemben. Ha nem gyilkolták meg a nácik Bethlent, Esterházyt, Wallenberget stb. akkor azt betolták a bolsik:(.
Ezért is írtam le nem egyszer: a Jobbik a létét Gyurcsánynak köszönheti..Ő volt az aki finanszírozta őket.:)

6.Lenin 2013.07.07. 16:24:41

@tölgyes:

Ez a tökfej @hoplita képtelen megérteni, hogy őket a ballib oldal mindig csak eszközként hozta létre, ill. kezelte őket.
Bármikor eldobhatók használat után, mit a papírzsebik.

Bukásra vannak ítélve, hiszen 1 párt nem lehet örökké ellenzékben, a választóik/támogatóik előbb-utóbb elhagyják őket.
Nekik mindig is ez a sors volt szánva.

Szerintem ezért is ilyen trágár, talán belül érzi, hogy rossz lóra fogadott, vagy ilyen környezetben nőtt fel. Számára egyik verzió sem előnyös az életben. Érthető.

@manócskáról, @jjulieről + kár valamit is feltételezni. Ilyenek, és valószínűleg maradnak is ilyenek a hátralévőjükben is. Nekik ilyen sors jutott.

tölgyes 2013.07.07. 17:18:54

@6.Lenin: Ráadásul jól lehet velük a világban fikázni, kompromittálni a tágabb jobboldalt. Most is ez folyik. Egy átlagos külföldi nem tud a reklámhadjárat miatt különbséget tenni a Jobbik és a fidesz között..
A baloldali elemzők úgy látták: az a néhány 10 millió forint az állam pénzéből megér annyit, hogy levegyen 5-6%-ot a fideszről és külföldön lehessen velük riogatni a melegeket, deviánsokat, zsidókat, hiteseket stb. Nem véletlen, hogy egy intellektuálisabb szélsőjobb már nem élvezte a balosoktól ezt a bizalmat.. nekik a szélsőjobból is a bunkók kellettek.. ezt meg is kapták: hoplita erre is jó példa.
Nem is számítotak rosszul Mindezt teljesíti is a Jobbik. A balosok arra nem számítottak, hogy ilyen nagy lesz a verés, mint ami 2010-ben bekövetkezett..:)

hoplita 2013.07.07. 17:19:14

Fábry: a Fidesz a „szárszói panoptikum” miatt győzhet

Vannak kérdések, amelyekben jó volna, mégsem lehet tisztán látni – mondja Fábry a Fidesz kormányzásával kapcsolatban. „Az ügynökügy szőnyeg alá söprése például felfoghatatlan. Trafikügyben is érthetetlen, miért nem írtak ki új pályázatot. Ezt, amit elsőre összehoztak, meg kellett volna semmisíteni. Nem hiszem, hogy veszítettek volna rajta. Ami viszont végképp kudarc, pedig választási ígéret volt: az elszámoltatás.”

Fábry szerint ha „Gy. F.-et” börtönbe tudták volna csukni, az három flott Fidesz-ciklus. „Ezzel szemben az őszödi beszéd elindult a felmagasztosulás útján, lassan a korszakváltás kezdetének illik tekinteni, maholnap úgy fogják emlegetni, mint Deák Ferenc Húsvéti cikkét. Hunvald, Hagyó, Mesterházy és a többi lator meg tán némi kártérítést is kap.”

Hogy miért Gyurcsánnyal kapcsolatban emlegeti még mindig a vasrácsot, miközben például trafikügyben erős a gyanú, hogy több ízben haverok kapták a monopolbizniszt, a showman azt mondja: trafikügyben nem vertek ártatlan tömegeket, és egyelőre egy közfillér sem tűnt el. „A cél elvben helyes, de az kétségtelen, hogyha a Continental dohánygyár vezére kvázi magának írja a törvényt, majd a koncessziók 10 százalékát ki is kanyarítja, valljuk be, az fekete-afrikai normákat sugall.”

Míg Fábry Orbán Viktor európai harcát meseszerűnek látja (ő „a legkisebb fiú, akinek a gáton viselt gumicsizma kétségkívül adekvátabb öltözetnek bizonyult, mint a zakó”), a gazdasági függetlenségért folytatott küzdelmeket pedig eredményesnek, a szimbolikus és a kultúrpolitikát félkatasztrófaként írja le. „Amikor Tömjén Zsolt lovon vonul be Kézdivásárhelyre, arra már azt mondom: na ne.” Fábry szerint az, hogy lovas nemzet vagyunk, elsősorban abban nyilvánul meg, hogy szeretünk átesni a ló túloldalára.

Ennek ellenére Fábry úgy látja, a szárszói szervezők „tévedhetetlen biztonsággal” állították rajthoz a „hiteltelenek ligájának” legjobbjait. „Ha jövőre a Fidesz nyer, első dolga legyen köszönetet mondani a szárszóiaknak” – javasolja.

Olvassák el figyelmesen a fityiszes faszszopók, Sanyi nem a levegőbe dumál...ha dumál is.

tölgyes 2013.07.07. 17:21:55

@6.Lenin: Azzal is egyetértek, amit zsüliről és manóról írt. Zsülire igazából még csak reagálni sem érdemes. Még annyi mondanivalója sincs mint manónak.. beüti azt a szokványos 3-4 mondatát és aztán vége. Agya talán nincs is:( gecivil is ezt a színvopnalat súrolja.:)

aszekelyek 2013.07.07. 17:28:23

@tölgyes: ugyan, ugyan, csak nem képzeli kedves, hogy azért tartotta visszaa még MIÉP-nek megítélt pénzt gyurcsány az utolsó hivatali napjáig, amikor is átutaltatta a jobbiknak, mert azzal szándékai voltak ? :> Hiszen ő egy szabadságharcos... !! komolyan az imént olvastam, hogy szabadságharcot hirdetett. Ennyire szemérmetlenül lop.. nem változott. Azon töprengek, hogy még mit nem loptak el a 2010-es kampányukból a tehetségtelenék . Akik jutalmat-hatalmat a magyarok pénzét akarnak az óriásira duzzasztott elqrásukért. Amikor végre kinyögi Magyarország legalább a gigakölcsönt , a 2008-ban felvettet , rövid lejáratra.

hoplita 2013.07.07. 17:28:33

@6.Lenin:
Kacagtató, amikor két nyuggergeci a jövőről beszél, miközben az sem biztos, hogy a következő nyugdíjosztási napot megéri.

Hihetetlenül beszűkült, ostoba jószág vagy, röhej tárgya, te balfasz.

hoplita 2013.07.07. 17:33:34

@aszekelyek:
Na, megjöttél libafos?
Hol voltál kirándulni? Túlmentél a körúton, faszszopó?:)

@tölgyes:
Hogy legyen egy kis guglizásod...
Nézz utána ...szefárd-askenázi-falassa...főként ez utóbbinak, különös tekintettel az etiópok etnogenezisére...
Rajta...mert fejből te a szezont is összekevered a faszommal, parkinsonos-alzheimeres nyuggergeci.:)))

jjulie 2013.07.07. 17:37:44

@tölgyes:

hahaha fideszfertőzöttek, nagyabaj, nagyabaj, már egymásnak orbánkodtok

felcsutiában nagyabaj, nagyabaj, a felcsutibolondítóbak elfogyott a bolonditanivalója, ti maradtatok neki ketten

bolondítsátok egymást felcsutibolondistokok, orbánkodjatok egymásnak, az mégiscsak más mintha magatokban csinálnátok, és még a bolondítótoknak is tetzseni fog, hát rajta

aszekelyek 2013.07.07. 17:38:57

@hoplita: De nem is akar jobbikot... elszámoltatás meg Únióban kissé nagy port kavarna most. Stratégiai parancsnokot nem csinálnék fábrik úrból. Ú azért tévés, mert ott el lehet neki bohóckodni. Az nem felelősség. HA valamiről aszonyga fábrik úr, hogy nem érti, azért még lehet értelme annak. Tudja ő ezt magáról és ezért nem is akar politikai szerepet, felelősséget. Csak mondja , ami neki gyön a fejibül. LÁKÁTOS Vendel jobban is áll neki.

le kéne szokni már arról, a széljobb-balon, hogy igazodási pontokat biggyesztesz az orrunk elé. Merasanyiaszonta. NA és? Valahogy, lassan fel kéne tudni fogni az atv- klubrádió -jobbik háromszögben , hogy rengeteg magyarnak nem jelenti, hogy azonnal parírozz van, ha kiejtenek egy egyetem nevet. legutóbb épp egy emeriken , neves uni ról jött kissé nagyon molett hölgyet reklámoztak. Mer az aszonta. Nem kell senki, hogy megmmondja, hogy nekem mi a véleményem. De ne is akarja megmondani. Tudom, hogy a szélbaljobb szavazói nem olyanok, mint én. VAgy más kormánypártot támogatók. NA és , ha a tavares megmondta? Akkor mi van? Semmi. Vagy a cccccccccccccohn-benditt és verhoftatt? Akkor sincs semmi. Nem kell az ő dumájukhoz nekem sem, másoknsk sem haptákba állnom. A kormánynak sem. Amikor éppen a kormány kizárólagos döntési jogát akarják elorozni, ami rögzített az alapszerződésben.

hoplita 2013.07.07. 17:43:18

@tölgyes: @aszekelyek:
Még ha igazatok is lenne, faszfejek...ami persze nincs így, de ugye feltéve, de meg nem engedve...

Tudjátok, hogy a 80-as években moszados pénzből és háttérrel hozták létre a Hamaszt, azzal a nem is titkolt céllal, hogy megosszák és gyengítsék a Fatah-ot....?
Aztán hiba csúszott a számításba, a kreatúra önálló éeltre kelt és most erősebb és kérlelhetetlenebb ellenség, mint a Fatah és a PFSZ volt a fénykorában...

Biztos vagyok benne, hogy nem tudtátok és afelől is vannak kétségeim, hogy a szerény intellektuális teljesítményetek elegendő-e a tanulságok és következtetések levonásása...de egy próbát megér..meg egyébként is, most van ennyi időm rátok faszszopók.:)

aszekelyek 2013.07.07. 17:43:52

@inreallife: egy harmada a néppártnak szavazta meg. Kétharmada rendes ember lehet. :)) NA és az összes képviselőnek töredéke volt jelen. Ki ne találd, hogy ez valami összes képviselők szavazat, nyikhaj! = nál is több a képviselő ott. láttam, hogy igen kevesen is vannak az ülésteremben. Akik nem akartak részt venni a kutyakomédiában, be sem mentek. Távolmaradásukkal fejezték ki, hogy mibven nem akarnak részt venni. nevetséges vagy ezekkel a számsoraiddal folyton. Ez is pont semmit bizonyít . Azt sem bizonyítja, hogy bármi is úgy lenne igaz a tavares jelentésben , ahogy összehordták , mint a szarkafészket. A szarkák.

aszekelyek 2013.07.07. 17:46:20

@hoplita: mindenki tudja, aki ép eszű, hogy valakik mindig pénzelik az ilyesmit. Aztán néha elszabadulgat a dolog. Az biztos, hogy török Gábor is tud ilyesmiről. Ebben a posztban éppen erről írt. Kár , hogy nem olvasod őt.

hoplita 2013.07.07. 17:48:06

@aszekelyek:
Mindig meg tudsz lepni...
Mikor belőlek egy ostobasági szintre, te egy percen belül a léc lejjebb tételére kényszerítesz.:)

menőmano 2013.07.07. 17:50:44

Na! Jöttem már, csak valamilyen oknál fogva törlődött az "avatarom". Biztosan az az oka, hogy totálisan ócska, szar a gépem. Ezt teszi/tette az elszegényedés.........
de mindegy.
:((

Olvasmány. Nem nehéz értelmezni sem.........

fn.hir24.hu/gazdasag/2013/07/05/ennyit-kapott-minden-magyar-az-eu-tol/

Hát! Ja! Ebből" már nekem is futná egy új gépre. szerintem.
:))))

aszekelyek 2013.07.07. 17:51:57

@inreallife: csak szólok, hogy ez a matuzsálem szoci néni, a kedvencem, lendvarnyú ostoba böfögése, hogy legyen-e ingyen sör. Bizony. Amikor orbán azon az 50 évfordulón kihirdette az Astoriánál, hogy népszavazás lesz a gyurcsány által letagadott, majd bevezetett vizitdíjról. Kórházi napidíjról. A hajtépéssel is fenyegetőző idős szoci képviselőnő akart úgy tenni, mintha bizony valami egészen nagy marhaságról kérdeznék meg az illetőket. Ő volt a nevezetes " lassan mondom, hogy orbán Viktor is értse, nem lesz gázáremelés" előadója is. KAmpányban. '5 volt és még el is adták a gáztározókkal együtt a kormány döntési jogát arról, hogy mennyi legyen a gáz és egyéb rezsi ára. Na most nyüszíthetsz valamit erre. HA tudsz.

Csak te óhajtod azt a látszatot kelteni, mintha az nem lenne minden kormány kötelessége, hogy ne engedje túlságosan kizsebelni a lakosságot.

jjulie 2013.07.07. 17:54:26

@hoplita:

hahaha lúzer, a kiesett a szádból a jobbikfertőzött hantagolyó

de

előbb barátkozz meg azzal, hogy a horthy nevű szegénylegény példaképedet az antant találta ki, és a románokkal tisztittatta meg neki a terepet, és a románokkal fegyvereztette fel, a hős horthy pedig végignézte tétlenül hogy rabolnak a románok, amíg a legényei boltost, meg nincstelet akasztottak dicsőséges módon,

előbb ezeket az eseményeket terjeszd, csak utána játsz a jobbikfertőzött hantagolyóval

hoplita 2013.07.07. 18:02:57

@aszekelyek:
A csutitörpegecigánynak is kedvence....

hetivalasz.hu/data/cikk/2/96/57/cikk_29657/orbanlendvai.jpg

Mekkora ellenségek, mi? :DDDD

aszekelyek 2013.07.07. 18:12:34

@inreallife: egyrészt az arrogancia, amivel a szocik felléptek, a hazudozás az, amit ne nyeltek le nekik. képzed el, hogy a baloldaliak se rajonganak ezért. Aztán ott van a kórházprivatizáció. Még 2005 december 5.-én le tudták őket beszélni róla, hogy érvényessé tegyék a népszavazást erről IS!Azott dupla mocskos dolog volt. Amit műveltek ferinkék. No most, mivel meg tudták hiúsítani a 3 éves tiltását, mindjárt bele is csaptak. Szó sem volt olyasmiről.... sem. nem tetszett az sem a szavazóknak, nagyon nem. Ígérgettek fűt, fát szadeszék , mengelica , juj de sokkal jobb egészségügyet csinálunk!-magunknak- gondolhatták...

Feri szabad kezet adott nekik. Szét is barmolták és leléptek úgy, hogy egy hónap mínuszban hagyták a kasszát. Azt is! Senkinek egy buznyákot nem is ígértek, béremelést de bajnai még a veszélyességi pótlékot is elszedte a kemon , ólomköpenyes sugárkezelésen dolgozó főnővér barátnőmtől. De azt érzékenyen ám! Kirugdosták a dolgozókat , kkkkkkkkkkk eladták a felszerelést, TVK-t vezettek be, hosszú várólistákkal. Ez lett volna az a sokkal jobb egészségügy... szerintük. De a hospinvest adósságát kifizették a mi befizetéseinkből. meg még számos égbekiáltó dolgot. Ezzel szemben, a te kicsinyes 300 forintozásoddal szemben, ma bért emelnek és megtartják a színvonalas orvosgárdát és ösztönzik a fiatalokat, itthon dolgozni. Úgy, hogy közben a szociszadesz banda által felszedett kölcsönöket is pontosan fizetik vissza. HA a fejedre állsz, új kölcsönt, ami emelné azt, a volument, amit kénytelenek voltak átvenni az elqró-hazug-álnok előző kormányoktól. Eltakarították a romokat. fejlesztenek. Fiatal kórházigazgatónőt láttam, Uzsokiban, aki ledolgozza az adósságot és pluszost csinál. A minuszosból. Nem két sült csirkecombbal bohóckodik meg egy széffel... megnyitottak újra kórházakat. Szóval ott is halad a romeltakarítás utánuk. erre fizetik azok az emberek azt a pénzt. Arra nem fizetnek, hogy senki nem kap semmit és elvesszük azt is, ami eddig volt. Közalkalmazottak kifosztása, by bajnaiék. Miután a másik felét kirugdosták vagy eleve külföldnek képezték a magyar adófizetők pénzén .Kicsinyes , ostoba szócső , akarsz még valamit ? megnyitják a bezárt Lipótot is... .

aszekelyek 2013.07.07. 18:23:07

@inreallife: bajnaihoz már írtam, hogy kik akarnak beruházni. Szerintem eszegesd ezeket meg vacsorára. Senkit nem érdekel. Akik nem kapnak itt meg ócsójé mindent , őket érdekli. Besértődve nem jönnek ide. Akkor nem jönnek. MAjd jön más. Ez a mekkora beruházások ! Ez is egy üres lózung. A beruházások államkasszára, munkabérre gyakorolt hatása az, ami releváns. Indiai bérért itt nem fognak dolgoztatni. Európai infrastruktúrát kiaknázni. Munkaerőt sem. Jobb ajánlatot kér a magyar munkaerő. Nem akar még több államadósságot. Lassabban írjam?? Nyavalyogjanak csak... Elment e kedvük? Az az ő bajuk. Nincs kinyalva,...m, mint bajnainál? Jajdesajnálom... Tessék a zsebbe nyúlni. HA nem, nem.
@hoplita: ostoba varnyúnak lecsókolta a hatalmat a kezéről. Tudod, ez is nagyon ócska. Debileknek való uszítás. Elsöpörte lendvait és az egész perputtyot, mint a tornádó. Politikus , valamire való , nem olyan isióta , mint vona....

aszekelyek 2013.07.07. 18:30:46

@menőmano: kár, hogy nem arra adták, hogy az atv-ben lecseréljék a pc-parkot.... :9 nem bizony. De kéne, azt elhiszem. A hatalom is és a pénz is. Sajátra. Zsebbe. nem ám az országra.

Jut eszembe, ígért a szocik komolytalan kampánya mindenkinek számítógépet. Aztán miből?? Abból a tömérdek adósságból, IMF hitelből, amit bajnaiék gyorsan felvettek volna?? nekem most sikerült elég hosszú idő után némi kis eszközt beépíteni, a jobb működésért. Pedig már nagyon régi volt. De nem. nem az úniótól kaptam. kicsit sem. Szolíd, minimális és szükséges kis eszköz beszerzés volt. Nem, nem hitelből. Szépen megspórolásból. Mivel a fiam ért is hozzá, semmiért nem fizetünk egy petákkal többet, mint az feltételenül szükséges. Amikor jobban ment, akkor sem vettünk , megvártuk, míg elromlik. Tudod, amitől úgy hörögtek a ballikon. Varga úr mondta: majd vesznek új hűtőt, ha a régi elromlik.

aszekelyek 2013.07.07. 18:34:24

@MadamSzopole: valóban , mi végre is minősítene akár engem , akár mást ?
De azért megteszi... Képmutatókám. Segítek. Ne kezdje tagadással a mondókáját , mert annyi pszichológiát hallgattam , hogy már akkor tudom , amikor csak azt olvasom még , hogy semmi mást nem akar , mint amit az elején tagad. :) + ártani .

Művelődjön , még ráfér önre.

aszekelyek 2013.07.07. 18:45:36

@inreallife: Az összes képviselőnek viszont nem szavazott egyáltalán a z 50 %-a és méh 2. Több, mint 700 ból. Ezt a kis nyamvadtat bírták összekotorni. ne feltétlezd, hogy nem tudom, jóval több, mint 700 EP képviselő van. Összesen. Vagy nem ismerem pontosan a számokat. Még 50 % sem szavazott és annak tudták a kis vakarék eredményét felmutatni. az EP képviselők többsége nem szavazott. Tudok olyat, mint göncz kinga, bármikor. láthatod... Ahhoz se ész, se tehetség nem kell.

aszekelyek 2013.07.07. 18:49:36

@inreallife: hát, valahogy nem akaródzott a magyaroknak, hogy ha valamire rámutatnak bizonyos befektetők, akkor gyurcsány, bajnaiék már pattannak is, teszik oda a két milliárdot, ha büncselekmény is van benne. :) Told szépen el a besértődős kerékpárodon a befektetőidet. Mondjuk a Genfi tőhoz. Ott próbálkozzanak ezzel.

aszekelyek 2013.07.07. 18:59:26

@inreallife:

kell nekik adni igazodási pontot? MAguktól még azt se képesek maguknak találni? A nem FIDESZESEk. Ebben megakadályoznak téged ugyan a törvények de elveteműltséged nem akadályozna. Pontosan tudják, akik ismernek, hogy milyen egy FIDESz szavazó. Nagyon sok féle egyébként. Már itt , ezen a ponton marhaság, amit itt tolsz.

Fő jellemző azért van.

Az igazodási pontod semmiféle reakciót nem váltana ki belőlük. Igazodást a legkevésbé sem ahhoz, amit akarnál..... , itt is erőltetsz. Hoplita is azt nyomkodja itt a képembe, az igazodási pontot. Köszönöm, nem igazodom. Ahhoz sem. lehet feladni. :) Széljobbal-ökörségeihez és vicsorításához semmilyen körülmények között. Remélélem segítettem. Most már ismersz egy jellemzőt a kormányt támogatókéiból.

Akik a fészbúkon szerzik be az igazodási pontjaikat, azoknál már régen rosszz...

@hoplita: mermér ? mer nem hozsannázom a fábrik úr szavait ? Na és ?

aszekelyek 2013.07.07. 19:05:58

@hoplita: kérdezd már meg fábrik urat, hogy ez a piac, hogyan is működött előtte? kiknek volt írva a törvény??? hátha eszibe jut... mellik külhoniaknak.

6.Lenin 2013.07.07. 19:11:57

@hoplita:

"Hihetetlenül beszűkült, ostoba jószág vagy, röhej tárgya, te balfasz. "

Ezt én is írhatnám rólad is nyugodt szívvel, de minek. Nekem nem okoz gondot, hogy más a véleményed, fiatalabb lehetsz. Minek rágódjak ezen, törjem az agyam idióta jelzőkön, mikor valójában nem tudok rólad semmit, azonkívül, amit itt bemutatsz magadról. Igaz a körülményeid/múltad/jövőd kevésbé érdekel. Az a te ügyed, úgy oldod meg, ahogy jónak látod. Tojok rá.

Lehetséges, hogy valójában semmi közöd a Jobbikhoz semmilyen formában, azon kívül, megpróbálod lejáratni a szimpatizánsait/támogatóit, de ez sem érdekelne különösebben. Mindig is voltak/vannak/lesznek provokátorok is. Szerintem minden pártban vannak bőven.

Nagyon jellemző rád az Orbán/Lendvai képhez fűzött kommented. Benned ennyi intelligencia soha nem lesz.

Pontosan ezért röhögték ki a szoci vezért az EP-ben, az elmúlt napokban. Nála is 1 kézfogás már aljas szövetséget jelentett.

Nehéz is lehet ilyesmit felfogni annak, akit csak a mások iránt érzett gyűlölet motiválhat a saját félresiklott életéért.

Nekem szerencsére nincsenek ilyen gondjaim veled kapcsolatban sem, beleférsz te is ebbe a világba. Az én életemben eddig sem sokat jelentett a léted, remélem ezután sem fog.

A véleményed elolvasom, mint általában mindenkiét, néha rácsodálkozva, de megerősítve magamban, mennyire szerencsés vagyok. Önbizalmat erősít.

Most én is ráérek válaszolni neked, 1 jót bringáztam. Megnyugtatott. Bármit/bárkit képes vagyok elviselni jelenleg.

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2013.07.07. 19:25:03

@jjulie:
Itt az este, nyomi, de ma se hívtál, hogy teniszezni akarnál.
Mindig csak a seggszájtenisz...
Tán elfelejtetted a számom?
20-9880587
[a teniszoktatód]

nyünyüge 2013.07.07. 19:32:42

"701 képviselő jelenlétében 370 igen, 249 nem és 82 tartózkodás mellett fogadták el a Tavares-jelentést"

hetivalasz.hu/vilag/az-eredmeny-nem-okozott-meglepetest-65723/

tölgyes 2013.07.07. 19:35:32

@hoplita: Az sem egy rossz gondolat, hogy Gyurcsány a moszad ösztönzésére hozta létre a Jobbikot... végül is a Ferinek nincs annyi esze:) Abban is egyetértek, hogy elszámították magukat, mert épp a korábbi szocialista szavazók egy részét emelte le a Jobbik az MSZP-ről. Abban is elszámították magukat, hogy 2010-ben kisebb vereségre gondoltak.. 2002-ben is elég lett volna a miép néhány százaléka a fidesz győzelméhez..ők ennek megismétlődésében reménykedtek. A Jobbik politizálását azonban jól kiszámították. Ebben nem tévedtek.. megnyomják a gombot és máris dől a Jobbiktól a munició a számukra.:)A legnagyobb munició épp az előítéletes butaság, amit ön itt rendszeresen előad.:(

Én pedig semmilyen etnogenezist nem keverek össze. Arról van szó, hogy a zsidóság már az egyiptomi fogság alatt sem volt egységes etnikumú nép... Ehhez nem kell semmilyen etnogenezis, elég a biblia némi ismerete.:) Egyébként épp ezekkel a buta etnikai mitizálásokkal értékelik túl a zsidók jelentőségét. Egyszerűbb a sikereiket - kudarcaikat az etnikummal, mint a kulturális tradícióikból fakadó szorgalmukkal, a tehetségeik gondos támogatásával magyarázni.. mert ezt az utóbbit talán lehetne követni..de az etnikum a végzetszerű lenne, bár az sem az.

Egy mai példa: az egyik egyetemünk vezető matematika professzora hetente két alkalommal megy az egyik kerületi hitkösségbe, ahol a zsidó vallású gyerekek matematikai felkészítését, a tehetségek kiválasztását és támogatását segíti... Ugye mennyivel egyszerűbb anyázni őket, mint utánuk csinálni, nap mint nap éveken keresztül..de ott van Erdős Pál eseteinek sora is..:)

jjulie 2013.07.07. 19:38:41

@Hepci:

szép társaság: 15 @aszekelyek: egy @6.Lenin: után jön a te mániád......

mit is akarsz bizonyítani ilyen illusztris közegben OB III-as zakóviselő, az ő esetükben világos, megcsapta őket a felcsuti vonat füstje, de te hol kaptál defektet, OBIII zakóbajnok?

tölgyes 2013.07.07. 19:40:22

@aszekelyek: Én azt láttam, hogy gyurcsány a politikai érdekei védelmében semmilyen törvénytelenségtől sem riadt vissza.. Nekem ennyi elég is volt. Felrúgta a Horn által kötött vatikáni szerződést, bunkó módon viselkedett a XX. század egyik legjelentősebb személyiségével..:(Naná, hogy ki volt számolva, de elmérték a farkukat, csak nem úgy, ahogy azt hoplita gondolja.. nekik ugyanis emberi számítás szerint nem fog érdemi lapot osztani a történelem, ha meg oszt, az jó kis hecc lesz:(

tölgyes 2013.07.07. 19:42:52

@jjulie: hepci csak azt bizonyítja, amit mindannyian tudunk: Ön egy tehetségtelen bunkó, aki szájhősködik..:) előadja magát mint porszívóügynök, de csak segédtakarító egy harmadrangú cégnél..Így van ez a tenisszel is:) Miért nem játszik már egy kik-ki meccset hecpivel:)

6.Lenin 2013.07.07. 19:48:18

@jjulie:

ez nagyon jó!

"....után jön a te mániád......"

Az elmúlt 3 év itteni tevékenységed után ezt olvasva, hát izé...

1x Tokaj környékén borozgatva hallottam, hogy a hozzád hasonló pacákokkal nyugodtan be lehet verni a beton karót is telepítéskor. Akkor kételkedtem kissé.

Jó a zene, jó a szöveg. Szép ez a nap.

www.youtube.com/watch?v=SXVoOgwiYc8&list=RD02rT-FoZt95D4

jjulie 2013.07.07. 19:51:51

@tölgyes:

atyagatya kádárvakarék, ezt ugye nem a falu végén tanultad a paraszt őseidtől, ahonnan a kádár kivakart, hogy mára felcsutibolondot játszál, magad sem tudod minek

jjulie 2013.07.07. 19:59:07

@Hepci:

nesze pajtás, már szószólód is van a mániás felcsutnyikita táborból, nem az kevéscsillagos orbánkodó @tölgyes: seggszájaló képében

bár kicsit elragadtatta magát: "kik-ki meccset hecpivel"

dehát madarat tolláról, OBIII-as zakókirályt szószólójáról

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2013.07.07. 20:03:24

@jjulie:
Nyilván betojtál, és/vagy nincs húszezred.
Felesleges ezt ragozni.
Nyomi.

jjulie 2013.07.07. 20:04:24

@tölgyes:

édes szavak, kádárvakarék, amíg te nem kezdesz dícsérni, biztosan jó uton járok

jjulie 2013.07.07. 20:08:39

@Hepci:

vegyél teniszleckét, van eladó

de ha veszel, nyerni fogsz meccset is, nem lesz szokatlan, fel vagy készülve?

tölgyes 2013.07.07. 20:10:13

@jjulie: Zsülikém.. Tudjuk kádárvakarék, orbániáda, fideszség stb. Valami érdemi mondanivaló kéne már, mert ez semmi..ebből csak a magból orditó butasága derül ki... Ha meg tud és szeret teniszezni, akkor nosza: fogadja el Hepci invitálását.. aztán ha Hepci beijed, akkor maga lesz a nagy hős:):):):), de attól tartok, hogy Hepcit csak a szívlapáttal tudná megverni, ha képes lenne felemelni egy szvlapátot.. magának már a porszívó szívófeje is sok:):):.

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2013.07.07. 20:13:43

@jjulie:
Te még szájteniszben is gyönge vagy, nyomi.
Új sportot javallok neked: fing-dingi.
Ebben még elérhetsz valami, pl. vitorlát szerelsz 1 kílbótra és finggal hajtod előre.
Nyomi.

jjulie 2013.07.07. 20:19:19

@tölgyes:

beszélgess a @Hepci: , ő szeret, megért, ápol és eltakar

nekem csak egy fölrúgni való seggszájú kádárvakarék vagy orbániából

egyszóval: szaralak

aszekelyek 2013.07.07. 20:20:00

@tölgyes: Devalválódott is már a jobbik... Ennél több évig azért már nem elég szájhősködni, anélkül, hogy valami komoly, értékes, Magyarországnak hasznos dolgot produkálnának. Ezekből a heccekből is elég egy idő után.

Ostoba erőszakoskodás nem fog itt sokra menni. nem fogja szeretni orbánt mindenki. Azt nem is kell. Elismerni , azt sokan fogják. Azért is munkálkodnak itt is és más médiumokban is, azon, hogy elértéktelenítsék azt, amit eddig végrehajtott. NAGY támogatás mellett. A támogatást is kétségbe akarják vonni. Az a visszataszító propaganda a rezsi csökkentés támogatottsága körül..., csak egy példa. Mindent , három éven át tagadtak. Átkoztak és gyaláztak.

jjulie 2013.07.07. 20:25:37

@Hepci:

leállhatsz OBII zakó, a faszk@lappal ellőtted a puskaporod

amit azóta produkálsz az félutn van a @6.Lenin: és az @aszekelyek: szinvonal között, vagyis nem megy el a hálóig sem

eladod valamelyik méretes OBIII -as zakódat?

tölgyes 2013.07.07. 20:27:48

@jjulie: Zsüli! Értem tehát ennyire fussa:( Hát ez bizony kevés, ezzel lehúzhatja magát:)

tölgyes 2013.07.07. 20:40:24

@aszekelyek: A politika már csak ilyen. Mindent kitalálnak egymásra és ha nyílik egy kis rés, vagy ürügy, akkor adj neki..

menőmano 2013.07.07. 21:09:11

@aszekelyek:

"Sajátra. Zsebbe." Na! Látja? Ez a baj.

"majd vesznek új hűtőt, ha a régi elromlik"

Hát! Ja! ettől fog majd a gazdaság- s a belső fogyasztás felpörögni.
Csak várja kedves.

Na! most illllyenkor nem tudom?, hogy nevetni kellene e, avagy sírni.

menőmano 2013.07.07. 21:11:25

Uram atyám, ott a mennyekben!!
Némely kommentektől már totálisan fáj a fejem, vagyis égnek áll a hajam.
Mindig csak ugyanazt írogatja. elképesztő, komolyan.............
meg egyben röhejes (is).
:((

inreallife 2013.07.07. 21:29:29

@tölgyes: azt a hazudós mindenit. kósa kimondta, ugrott a forint. akkor teljesen mindegy ki, mikor, hogyan mondta ki, ha azt a piac nem vette komolyan. amikor egy kormánypárti politikus azt mondja, hgy szűk esély van a csőd elkerülésére, akkor vajon szerinted mi a megfelelő befektetői magatartás? június elején mondta ezt kósa. bajnaiék 3,8%-os hiányt adtak le az eu-nak, azt tartották.

aztán kezdődik a második felvonás. "kósai csődben" az ország, varga necrofilkodik, de nem találja a saját gerincét sem, aztán kiáll a cigány a mgasított pódiumra, hogy mindenkinél nagyobbnak látszódjon, és bemondja, hogy elenged többszáz milliárd forint társasági adót a vállalkozásoknak. akkor ez mi volt? így lett a hiányból év végére mindenféle huncut megszorításokkal 4,2%. leülhetsz 1-es...

inreallife 2013.07.07. 21:34:53

@aszekelyek: tudom, hogy fáj a tudat, hogy hitvány vagy és lenéznek, de ezt mind magadnak köszönheted. olvasd csak vissza miket írtál, jól megdolgoztál érte, hogy virtuális lábtörlőnek használjon akárki, aki erre a blogra téved. legfeljebb polkorrektek és a monitor mögött mosolyogva átlépnek rajtad...

inreallife 2013.07.07. 21:37:59

@aszekelyek: hülye vagy ehhez is. az éjszakai áram nem attól függ, hogy milyen villanyóra van felszerelve te műszakilag is csúcsrajáratott fideszes faltörőkos. olvass már utána, hogyan működik a két rendszer, mert valami egészen elképesztő a tudatlanságod ebben a témában is... amúgy nem lepődtem meg ezen, valahogy pont ezt a félművelt idiótizmust vártam, amit művelsz...

inreallife 2013.07.07. 21:42:58

@aszekelyek: " Akkor lesz adócsökkentés, amikor arra lesz fedezet. nem kellett volna azokat a pokoli nagy plusz kölcsönöket felszedni. lehetne még mindig 20 % az Áfa. "

na tessék fogj kezet a másik birkával a tőgyessel. milyen fedezett volt 2010 júliusában az egyszeri nagyarányú adócsökkentéshez, ahol a társasági adóbevétel felét elengedte a kormány? tudod abban a sok pontban amit mondott a cigány. megvolt a többszázmilliárdos fedezet? miután a varga fajtalankodott a csontvázakkal, és miután a kósa bedöntötte a forintot? aztakurva....

a hitelvisszafizetést már megbeszéltük. orbán visszafizetett 3000 milliárd forintot és így lett 2000 milliárddal több az adósság. igen, lehetne 20% az áfa, de sokan a 25%-nak is örülnének, de azok biztos komcsik meg szélsőségesek a téveszméid szerint...

inreallife 2013.07.07. 21:51:51

@aszekelyek: "na most megint azt áűllítod, hogy orbánék csinálják az árfolyamok mozgását. kettenm kósával. "
ez így is van, kezelheted tényként is. árfolyamot rontani könnyű, vezető beosztásban faszságokat kell beszélni. mit gondolsz, ezeknek a "fijúknak" miért nem volt normális munkájuk? miért a kaya ibrahimmal akartak meggazdagodni, ahelyett, hogy civilben érvényesültek volna? mert semmihez sem értenek? a politikusnak meg csak hazudni kell tudni? egy 5 fős kft vezetésére sem lennének alkalmasak ilyen kvalitásokkal. mit gondolsz az apple első ember miért nem azt mondja az előadásán, hogy nemhogy szarabb, de dupla annyiba is kerül a telefonunk? a részvényesek ott helyben meglincselnék. csak magyarisztánban nincs következménye semminek...

és igen, a fidesz 3 milliárdos hiánnyal zárta a kampányt, és igen jól lehet keresni a shortolással, hiszen a kedvenc mecénásuk, aki orbánkát külföldön tanultatta adott egy jó tippet nekik, hogyan töltsék fel a kasszát. nézd meg, hogy a forintot azóta sem tudták visszaerősíteni, hogy a devizahiteleseket megmentsék. pedig nem nagy kunszt. hiteles gazdaságpolitika kell. olyan, mint amilyet bajnai csinált, mert az volt az ország hasznára, nem pedig a fidesz oligarchák...

livengood 2013.07.07. 21:58:39

@hoplita: Sajnos csak most vettem észre: ma, Torrente4. 21:45-kor Viasat3, ma Torrenre3. 22:45-kor Film Mania. :)

inreallife 2013.07.07. 22:12:18

@aszekelyek: mesélj már a gdp%-os adósságról. most éppen mennyi? mert szerintem a manyuplenyúlással együtt is magasabb, mint bajnai alatt volt.

amúgy ha teszem azt 100.000 forint a fizetésed, és kapsz 50.000 forint kölcsönt, akkor 50%-kal, vagy 50.000 forinttal tartozol? egy fizetésemelés után mennyivel tartozol? ki a szart érdekel a %-os majomság? a fidesz is azt plakáltolta, hogy embereneként mennyi az adósság. most csak hozzá kell adni azt, amit az orbán felvett hozzá. meg a manyupot is mellébiggyeszteni, hogy az is "elment a semmibe". itt orbán úgy veszi fel a hiteleket mindenféle külföldi bankoktól, hogy csak pörög az adósságszámláló.... a nagy visszafizető meg szabadságharcos...

6.Lenin 2013.07.07. 22:18:24

Véletlenül bukkantam 1 gyöngyszemre...

www.youtube.com/watch?v=Uuxo1Of5-b4

Érdemes megnézni.
Hát, izé...

Eddig se voltam elragadtatva ettől a pacáktól, de talán csak annyit...
nagy kár, hogy csak 7-8 ezren látták eddig. sokkal többnek kellene látni, aztán nyugodtan leírhatnánk őket.
Édes Istenem, kormányozni szeretnének.

Amennyiben hozzávesszük a hasonló baloldali géniuszokat is, hát igen gyatra a felhozatal 14-re.

6.Lenin 2013.07.07. 22:30:18

@menőmano:

"Na! most illllyenkor nem tudom?, hogy nevetni kellene e, avagy sírni. "

Lenne 1 szerény ajánlatom Önöcskének...

Nevetve sírjon, vagy sírva nevessen, tök mindegy. Önöcskén kívül nem lesz hatása senkire sem, szerintem.

Szabadon választhat, diktatúra van, megteheti. Siessen, ne adj Isten győznének a demokraták, akkor már csak azt tehetné, amit majd ők mondanak.

inreallife 2013.07.07. 22:34:06

@aszekelyek: vicceset fogok mondani. 2010 előtt lehetett szavazni arról, hogy az emberek akarnak-e vizitdíjat fizetni. most nem lehet arról, hogy akarnak-e chipsadót fizetni. mi változott azóta? ja, a fidesz van a kormányon és kurvára nem érdekli, hogy az emberek mit akarnak. sőt ennél rosszabb a helyzet, meg se engedi, hogy véleményt formálhassanak ilyyen kérdésről. ezt a helyzetet te minek neveznéd?

tölgyes 2013.07.07. 22:36:58

@inreallife: Látja ezért nem érdemes a maga fajtájával beszélni, mert ostoba. Odaírtam: 2010 januárjában már erről cikkeztek angol szakértők... Kósa megnyilatkozása előtt 3 nappal meglódult az arany ára, az hatott a többi valutára, majd a forintra.. ennyi. Kósa még nem tudja befolyásolni az arany árfolyamát, pláne, ha még nem is szólalt meg.( Ez Önnek túl bonyolult:(

inreallife 2013.07.07. 22:38:21

@hoplita: jaja. nem véletlenül pendülnek egy húron az ügynöktörvényben sem. érdekes módon már ez 6. kormány a rendszerváltás után, aki éppen nem akarja felfedni ezeket csúnya aktákat. abból 1 az mdf, akinek többé kevésbé volt valamilyen indoka, más kérdés, hogy elégségesnek elfogadható. de az utána következő 5 komcsi kormány azon kívül, hogy a szőnyeg alá söpörte mit csinált? pacsiznak egyet, az mszp meg a fidesz kézenfogva élő láncban védik az ügynököket. nemcsak, hogy bűnösek, de annak is néznek ki...

inreallife 2013.07.07. 22:40:40

@tölgyes: érdekes, ilyen egybevágás a 3 napkirály óta nem volt a világegyetemben. ahogy kósa kimondta a varázsszót, a tőzsde 15 perccel összeomlott. ennyi kell, amíg lefordítják és kiírják a wall streeten. hogy ez a csávó mekkora tuti, lottóznia kéne. ja nem, a forint shortolással többet nyert...

6.Lenin 2013.07.07. 22:42:49

@inreallife:

"..vicceset fogok mondani. "

Tényleg vicceset mondtál/írtál...

akkor a Fidesz megkérdezte az embereket, válaszoltak is.

most nem válaszoltak, vagy ez a válaszuk azoknak, akik nem tudnak kérdezni tőlük semmit.

Kérdezni is tudni kell, nem beszélve a válaszadásról. Most inkább az emberek kérdeznének, de 1 oldalról valahogy nincsenek válaszok, csak hatalmas óhaj a hatalom iránt.

inreallife 2013.07.07. 22:49:48

@aszekelyek: szóval akkor úgy ltászik sikeresen leesett, hogy a fidesz 300 forintért megbaszatta az anyját is a ravatalon, utána meg a többszörösét beszedi adóemelésben, és ünnepled őket, mert nem helyben fizeted a 300-at, hanem mindenkitől elvesznek többszázat, attól is aki a kórház közelében sem jár. hiába, te jobban szeretsz abban hinni, hogy neked ingyen járnak dolgok, de mint tudjuk semmi sincs ingyen. legfeljebb nem te fizeted...

inreallife 2013.07.07. 22:58:56

@aszekelyek: hahaha banya. éppen ez történik. ott döglötök éhen európa közepén, mert te akarod megszabni, hogy ki, mikor, hol mennyi, és hogyan fektethet be. hát ezt bizony elkalkuláltad. csak 100 km-rel mennek feljebb és ott nem finnyáznak, nincs adóprés, és örülnek bárkinek, aki munkát ad. tudod nem azt a 47.000 forintost, amit tőletek szednek be adóba...

ha csak annyi történne, hogy a 47.000 forintot nem az állam, hanem egy külföldi bőrdíszműves fizetné, már lenne két hozadéka. nem az állam adná ki az adott ember bérére a pénzt, befolyna az adó mind a munkás, mind a cég, mind a kereskedelem után.

szar dolog úgy gazdasági témában érvelni, hogy nem értesz hozzá, mi? ráadásul olyan elbaszásokat kéne megmagyaráznod, ami a nálad képzettebbeknek sem menne, ugyanis ez tipikusan a megmagyarázhatatlan kategória.

orbán leértékelte a munkaerőt, egy 100.000 forintot kereső ember jóval kevesebbet kap meg ma nettóban, mint a kormányváltás előtt. elég csak előszedni a fizetési papírjait a kampány közepette, és megnézni a nettó rovatot. remek kampány lenne, mindenki vegye elő a 2010 áprilisi és a 2013-as áprilisi fizetési papírját és nézze meg a nettóját. nem is kell több...

6.Lenin 2013.07.07. 23:03:59

@inreallife:

Te valóban 1 vicces pacák vagy.

Még mindig azon rágódsz, hogy az a népszavazás a 300 Ft-ról szólt?
Tényleg?

Ha Orbánt ekézed akkor azért nem ártana, ha meghallgatnád miről is beszélt akkor valójában.
Mi is zajlott 2006 szeptembere és a népszavazás közt.
Te is bevetted a szoci mantrát.

azért 1et segítek...
Mi is történt a népszavazás után?
volt 1 igen vicces műsor (te nem akartál me lenni?)

inreallife 2013.07.07. 23:05:51

@aszekelyek: "Az összes képviselőnek viszont nem szavazott egyáltalán a z 50 %-a és méh 2."

érdekes dolgaid vannak a matekkal. mintha a tér idő kontinuum megbomlana ott körülötted, mint az agyadban szokott, és úgy jönnek elő belőle a számok. 701-en szavaztak. most guglizd ki azt a számot, ami szerinted az európai parlament létszáma és annak mi az 50%-a. kisebb lesz, mint 700 nyugodtan megnyugodhatsz. és vedd be azt a pirulát, amit felírt a doktorbácsi ilyen esetekre. nem, nem a cefrére gondoltam...

inreallife 2013.07.07. 23:09:57

@6.Lenin: nem véletlenül hívják hülyenépszavazásnak. azoknak lett kitalálva. aztán jött a feketeleves, hogy igaz nem kell 300-at fizetni, amikor megjelensz, de helyette a többszörösét becsengeted, amikor oda sem mész. ez aztán a tuti győzelem... nyertek a hülyék. azt hiszik. a hülyék...

és azóta ilyen népszavazást, még hasonlót sem lehet kiírni. te ezt minek neveznéd? a nép közügyektől való eltiltásának? a bűnös nép, még belepofázna a fidesz lenyúlásaiba...

6.Lenin 2013.07.07. 23:13:40

Nos, mára elég a viccekből, inkább hunyok 1et.

Jó éjt!
Mindenkinek.

www.youtube.com/watch?v=rT-FoZt95D4

inreallife 2013.07.07. 23:17:28

@aszekelyek: te beszélsz? gyurcsány hogyhogy szabadlábon? ott van az tök független polt nevű komcsi, van egy hanák nevű komcsi, aki a bírákat regulázza, ott a sok fideszes komcsi bíró, és erre papírt adnak a gyurcsány kezébe, hogy ártatlan? ez volt az elszámoltatás? a hagyó kártérítést kap? 6 millió forintot? miről beszélsz nyanya? az ég világon minden alól felmentettétek az "ártatlan bárányokat", sőt papírt adtatok a kezükbe, hogy semmi bűnt nem követtek el. kicsit erős ilyenkor tőled, amikor bűncselekményezel...

javagyúgy? ez is az mszp-fidesz paktum része? mindig ezek a háttérmegállapodások... hiába na, az ember elfelejti, olyan hűen eljátsszák, hogy ők hogy utálják egymást. még az ügynökeik is közösek, hiszen ugyanabból a komcsi akolból szalajtották őket...

6.Lenin 2013.07.07. 23:19:07

@inreallife:

Miért lenne hülyenépszavazás?

Belebukott a kormány.
De szerintem neked ezt hiába is magyaráznám.

2006 szeptemberétől a népszavazásig elemezgesd az akkori eseményeket, aztán inkább kergess lepkéket a réten.

tényleg a ködben látszanak a lepkék? (Angliában)

inreallife 2013.07.07. 23:21:11

@aszekelyek: a francot igazodási pontot. amit írtam rólad, az csak egy látlelet. már csak ilyenek maradtak, akik a fideszt támogatják.

valahogy így nézne ki:
te is egy akarsz lenni a sok közül? vedd be a cefrét, és egyből zombi leszel, jobban üt, mint a kokain, úgy fogsz látni, mint a matolcsy... az ára sem drága, csak egy X a szavazólapon...

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2013.07.08. 01:18:39

@jjulie:
Jajj, nyomi, a klozettmedencében vitorlázol a fing-dingiddel?
Ennél még a szájtenisz is menőbb, csak arra figyelj, hogy vonalkódos bugyival miként lépsz keresztbe a fonákhoz.
Ha megjön a bátorságod teniszezni, hívj bátran!
Jobb ma szopni, mint holnap.
Holnap jobb szopni, mint holnapután.
Ha lemaradsz, lemaradsz, aztán csak üldögélsz otthon bánatosan betojva.
Mint mindig.
Nyomi.

Buga.Jakab 2013.07.08. 07:13:44

takarékszövetkezet? magánynyugdíjpénztár? dohánybolt? malév? MAL zrt? média? stb ...

Orbán Viktort elviszempont vezérelte...

elviszem, pont...

jjulie 2013.07.08. 07:43:18

@Hepci:

amit tudunk: mindig kikapsz azoktól akiknek csak jó keze meg jó lába van

a többi meg aszékelykedés

az elsőn tudok segíteni, van teniszlecke eladó, azzal pedig, hogy elaszékelyesedtél, birkózz meg egyedül

tölgyes 2013.07.08. 11:12:55

@inreallife: Tudom, hogy ez nagyon bonyolult magának, de én cikket idéztem 2010 januárjából, amelyik a magyar-görög párhuzamot felállította.. A cikk egy angol emelezőre hivatkozva írta le ezt a párhuzamot. 2010január és a kormányalakítás között is megjelentek ilyen írások. Tehát Ön tévedett, amikor ezt a párhuzamot fidesz találmányként adta elő.
Kósa és a tözsde között se volt kapcsolat, ezt is leírtam. Akkor is és most is. Kósa bejelentése előtt napokkal hirtelen megugrott az arany ára, a tözsde pedig esett jelezve az új válság-szakasz kezdetét. Ez érte el az országot. A Kósa kijelentése és a világtözsde között kapcsolat véletlen időbeli egybeesés volt. Én nem hiszem hogy az arany majd a tőzsde olyan kijelentésre reagált, ami még el sem hangzott. Ezt a tényt Ön könnyen ellenőrizheti, hisz az arany árváltozása talán a legjobban dokumentált adarsor.

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2013.07.08. 11:31:08

@jjulie:
Elég, ha néha rád nézek, nyomi.
- Még mindig be van tojva a szájteniszező?
- Persze.
Nyomi.

aszekelyek 2013.07.08. 19:00:13

@tölgyes: éppen ezért írtam, hogy komolytala, "W házmester" attitűd, a bajnai mindenkit feljelent politikusi lét. Akkor is, ha állítja, ő nem kíván politikus lenni. Akkor mi a jó fene? Farok az mszp kutyán?
Ami azt csóválja. Már megint.

aszekelyek 2013.07.08. 19:11:43

@inreallife:

te lifi! Ez a bajnainak se áll jól, megírta neki BAyerzsótika is. nem arról van papírja az Ügyészségtől, hogy ártatalan, hanem erról, hogy nem tudják rábizonyítani. Tudod, firnyákosok voltak, meg a 49.XII törvényes alkotmány is sokat segített nekik abban, hogy kb semmiért ne lehessen őket felelősségre vonni. Tudod, amit orbánék hatályon kívülre helyeztek és ezért ordít annyira az európai baloldal és libbant, ződ, komancs, konglomerátumuk, néhány bokros féle , neokonnal. Az ulrajobbról. Tudod, akikre úgy verik a nyálukat pl atv-ben agresszolga is és a többi állítólag baloldaliak , az ellenzékben.

Ahelyett, hogy még az ügyésszég állásfoglalását is meghamisítod, valami értelmeset írjál.

Azt pl., hogy a Kúria döntése miatt kik is és hogyan is forduljanak az Európai Bírósághoz. Mondanák már ki, hogy mégis mekkora kamatot és tőkét követelhetnek azokon, akiken alaposan feltehetően sokkal többet akarnak követelni, mint ami még a szerződés alapján is járna. Lombardot hallottad? KAptak egyet a nyakukba. Kisült, hogy volt hozzá pofájuk, hogy még a Casco-t is, devizában számolják el a csak forintot kapott ügyfélnek. Illetve számítsák fel. C ja és visszatérítésre is kötelezték őket.
Ferinknek előre lezsírozták a mentességét... Sokkal előbb tudtam, mint azt,, hogy majd az ügyészséggel is hogy fog hepciáskodni. Így csak az mer viselkedni, aki egyrészt nem komplett, másrészt pedig érinthetetlen. NAgyon nem a magyar kormány és a z ügyészség által védett.
@menőmano: látod, akinek humnmora van, az mindent tud... Itt a "rajongóim " inkább mindenre képesek...

aszekelyek 2013.07.08. 19:18:02

@nyünyüge: nyünyükém, mennyien vannak a néppártiak? Abból ítélve, hogy kaptak összesen 8 percet, míg a többiek két és fél órát ordibáltak, igen nagy a túlereje a zoknak, akik nem a néppárti oldalhoz tartoznak. Ennek fényében és arányaiban ez a z eredmény, főleg a nemek, azt sugallják nekem, hogy a bal- lib-ződ etc... oldalon se mindenki volt annyira meggyőzve a tavares jelentés jogosságáról. lehet, hogy csak a frissen kreálni akart supervisori riasztotta vissza a jobb embereket azon az oldalon is. Plusz a tartózkodók a nemekhez. Az már ugye majdnem ugyanannyi.

aszekelyek 2013.07.08. 19:30:08

@menőmano: A fogyasztás mértéke túl volt pörgetve azokban az években, gyurcsány-bajnai kormányok éveiben, amikor azok a rémes mennyiségű fogyasztási devizahitelek is keletkeztekk. HA valakinek van egy kis esze, csak átlagos, akkor tudja, hogy most annak sokkal lejjebb köll lennie. A nem bajba sodró szinten. A szükségletek szintje az, amin ma fogyasztunk. Most nem hat a sok duma, hogy vedd meg, ha pontosan tudod, hogy nem telik rá, ezen a z árfolyamon sem! §% önrésszell... Ami túl szép, hogy igaz legyen, az nem is igaz. Ezt a felnőttek általában tudják. Finita la comedia- a túlpörgetett fogyasztásnak. Másként hogyan is adósodhatott volna el akkora tömeg devizában? HA mondjuk a reális fizetőképességét jól átgondolja, meg a kockázatot is. HA nem azonnal akar mindenhez hozzájutni. Amire nincs is rögtön szüksége. csak villogni és hamis egzisztenciát felmutatni---, csak arra volt jó... és persze nagyon eladósodni. Sem túlenni nem jó magát az emberiségnek. nem kell még nagyobbra feltornyozott kocsit kitolni , hogy lepipáljuk a többit, mondjuk a z egyik-másik multitól... Aztán kidobni a felét, mert el is romlik... vagy nem is jó... ezeket a gyermekbetegségeit még ki kell nőnie a magyar társadalomnak. Valóban szükséges és egészséges dolgokat fogyasztani.Átgondolt mértékkel.

aszekelyek 2013.07.08. 19:49:10

@inreallife: HAgyóval és a többi , már bajnai idején és általa irányított rendőrség nyomozása, vádemelési javaslata az ok, ha esetleg nem tudnád, mert a joghoz is zokni vagy. Mind a feljelentések, mind a vádemelési javaslatok, a mellékelt bizonyítékok olyan elégtelenek voltak , ami alapján kell dolgoznia ügyészségnek, Bíróságnak. lassan , mondom , hátha megérted, vagy valaki más. Azért ők indították el már akkor azokat az eljárásokat, hogy a kezükben is tudják azokat tartani. Mindennek visszaéltek , pont ezzel ne akartak volna ? Az se véletlen , hogy a bírókat nem engedte az úniócska csak úgy nyugdíjazni.

tölgyes 2013.07.08. 19:55:44

@aszekelyek: Mindig is a csóváló szerepére törtek, a felelősséget nem akarták vállalni. Igaz ennél nagyobb lehetőséget soha nem kaptak a választóktól, akik őket a csóváló szerepre se hatalmazták fel.

aszekelyek 2013.07.08. 19:55:47

@menőmano: te kezdted el idézgetni a marhaságot, hogy minden magyar ember mennyit kapott. MAgyarország kapja és nem azért, hogy a szebeikbe tömje a zoknak, akik csak tartani akarják... akiknek a ballikok mindig bele is íígérik a pénzt, ami kirepül az országból, mielőtt még megmelegedne a zsebeikben. Tudja, ez a baj. Most nem léha szétszórása lesz a pénznek. Most úgy lesz elköltve, hogy komoly értéket hozzon létre. Itt, Magyarországon. Feltéve, ha bajnaikád és a többi hatalomba törő pénzkiszóró ne adja isten , hozzá nem fér.

Már ígérgetik, hogy kis pénzecskét szórnak a kis naívoknak. Maguknak meg kiszervezik a javát. Mint az előzőekben. Barátaiknak és üzletfeleiknek. Akiknek a lobbistái.

aszekelyek 2013.07.08. 20:01:52

@Buga.Jakab: na mi fáj? gyere mesélj! államnak csinál bevételt és akiadásokat meg csökkenti. Elzárja a kihordási csapokat. lesz új légitársaság. De nem lehet ám majd elprédálni, mint a MALÉV-et. BAjnaiék, gyurcsány anyósa... akis bizoccságék.... VAlahogy benne voltak abban is könyékig. Az elprédálásban. De még állami pénzt is beletoltak, úgy, hogy törvénytelen volt, az EU-meg nmnmost büntet érte,... IRGUM, BURGUM! Akkor semmi se volt baj... Ugye aggósdókámék? NA neke mi fáj? melyiket akartad magadnak??

graycivil 2013.07.09. 08:28:07

"Trafikbotrány: megszegi saját szavát az állam

Annak ellenére visszaküldeti az állami dohánycéggel a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a vesztes trafikpályázatokat az érintetteknek, hogy a pályázati dokumentáció még ennek az ellenkezőjét mondta ki. A pályázatok visszaküldése néhány törvényt fellapozva is érthetetlennek tűnik."

index.hu/gazdasag/2013/07/09/semmi_nem_magyarazza_a_trafikpalyazatok_visszakuldteset/

"„A Kiíró a benyújtott pályázatokat nem szolgáltatja vissza sem egészben, sem részeiben” – olvasható a trafikpályázatokról szóló kiírásban (pdf),..."

Hazug, rohadék kormány! Gyerekek, könyörgöm,...! F.Y!DESZ

livengood2 2014.06.14. 23:49:28

László Majtényi:
"A miniszterelnöki kabinet minden reggel listát küld azokról a témákról, amelyekkel foglalkozni kell és nem szabad foglalkozni, csakúgy, mint a meginterjúvolandó személyek nevéről… és azokéról, akiket semmi szín alatt nem szabad megkérdezni”, meséli a köztelevízió egyik névtelenséget kérő újságírója. via Facebook

Az oregedes elobb utobb szivargashoz vezet mindenkinel. :)
süti beállítások módosítása